Otrdiena, 30.aprīlis

redeem Liāna, Lilija

arrow_right_alt Sports

Ghetto Games atgriežas Tallinā vēl lielāks un labāks nekā jebkad agrāk

© Publicitātes foto

2024. gada 18. maijā, Ghetto Games atgriežas Tallinā, kur no plkst.12.00 līdz 19.00, kur notiks Ziemeļvalstu basketbola kauss 3x3 basketbolā, starptautisks 3 pret 3 futbols, florbols, cīņas un ielu dejas “Ghetto Dance”! Pasākums notiks blakus Igaunijas Jūras muzejam, Lennusadam.

Ghetto Games ir kas vairāk par sacensībām - tā ir spilgta ielu kultūras svinēšana, kas vienkopus pulcē sportistus, dejotājus, māksliniekus un skatītājus kopienas un kopējas aizraušanās garā.

Šogad pasākumā ir paredzēts dinamisks notikumu klāsts, tostarp:

Sacensības, kur varēs just līdzi labākie no labākajiem - ausgtākās raudzes 3x3 ielu basketbols, 3x3 ielu futbols, MMA cīņas un ielu deju batli.

Priekšnesumi ar dzīvo mūziku, DJ setiem un aizraujošiem deju priekšnesumiem.

Izklaide ikvienam! Neatkarīgi no tā, vai esat pieredzējis sportists vai vienkārši izbaudi svētku atmosfēru, Ghetto Games atradīsiet kaut ko piemērotu katram.

Publicitātes foto

Par sacensībām:

"Ghetto Football" programma sāksies ar spēlēm U12, U14, U16, U16, U19, 20+ grupās. Pēc tam notiks "Panna" 1 pret 1 turnīrs. "Panna" spēles mērķis ir spēlēt 1 pret 1, lai izsistu bumbu no pretinieka starp kājām vai gūtu pēc iespējas vairāk vārtu.

"Ghetto Basket" sacensības tiks organizētas 6 dažādās grupās (U12, U14, U16, U18, Open) un Nordic Cup PRO spēlētājiem, kur komandas cīnīsies ne tikai par balvām, bet arī par punktiem Ghetto Basket reitingā un FIBA 3x3 reitingā. Labākās Nordic Cup komandas kvalificēsies sezonas finālturnīram. Pieteikties dalībai var ikviens neatkarīgi no vecuma un pieredzes.

"Ghetto Dance" notiks sacensības gan amatieriem, gan profesionāliem dejotājiem. Tallinā "Ghetto Dance" notiks trīs deju kategorijās.

"Ghetto Fight" starptautiskās MMA sacensībās notiks 15 cīņas. Baltijas spēcīgākie cīkstoņi sacentīsies par "Ghetto Fight" čempiona titulu dažādās svara kategorijās.

3x3 ielu florbola turnīrs "Ghetto Floorball" notiks U12, U14, U16, U19, 20+ un Lady kategorijās, kur sportisti cīnīsies par sezonas galveno balvu.

Ieeja Tallinas Ghetto Games skatītājiem būs pilnīgi bez maksas. Reģistrācija turnīriem tiks atvērta 1 mēnesi pirms pasākuma. Vairāk informācijas - www.ghetto.lv un www.ghettogames.com

"Ghetto Games festivālu Tallinā" finansiāli atbalsta Tallinas pašvaldība.