© Publicitātes foto

Pavasara ieskandinot, no 4. aprīļa līdz 24. aprīlim, “Maxima Latvija” veikalos norisinās “Skaistuma festivāls”, kura laikā iespējams palutināt sevi un savus tuvos ar iemīļotākajām skaistumkopšanas precēm par īpaši izdevīgām cenām.

Viss nepieciešamais sejas ādas un ķermeņa kopšanai, personīgajai higiēnai un matu kopšanai veikalos pieejams ar atlaidēm līdz pat 60 %.

“Maxima Latvija” veikalos viss ir atrodams vienuviet, kā pārtikas produkti, tā arī augstas kvalitātes skaistuma kategorijas produkti. “Maxima Latvija” apkopotie dati liecina, ka Latvijas iedzīvotājiem visās vecuma grupās ir īpaši svarīgas rūpes par sevi. Sievietēm visiecienītākie ir matu un ķermeņa kopšanas līdzekļi, kā arī personīgās higiēnas līdzekļi. Vīriešiem, savukārt, aktuāli ir skūšanās līdzekļi, dezodoranti un parfimērija un arī personīgās higiēnas līdzekļi.

Ņemot vērā iedzīvotāju tendences un to, ka ikdienas izmaksas ir augušas, “Maxima Latvija” vēlas sniegt iedzīvotajiem vairāk prieka, lai rūpēs par sevi varētu ietaupīt vel vairāk.

Tāpēc “Skaistuma festivāla” laikā veikala apmeklētājiem ir iespēja iepazīties ar populāro Korejas kosmētiku no zīmola “Mixsoon”. Sortimentā ir pieejami arī jau iecienīti produkti no populāriem zīmoliem kā “Bioderma”, “Weleda”, “Payot”, “Madara”, “CHI”, “Nivea”, “Garnier”, “L’Oreal Paris”, “Syoss”, “Dzintars” un daudzi citi.

Ar “Skaistuma festivāla” piedāvājumiem un aktivitāšu norises vietām un laiku ir iespējams iepazīties šeit: https://www.maxima.lv/skaistumafestivals.

Uzdod sev interesējošo jautājumu NRA Dzīvesstila ekspertiem, sūtot to uz e-pastu: dzivesstils@nra.lv