© Foto: pixabay.com

Cik gan bieži draudzeņu lokā ir dzirdamas žēlabas par partneriem, kas laiski pavada savu dzīvi, patiesībā slinkojot un apmierināti ļaujot visu smago darbu veikt savai sievietei.

Izrādās, daudzas sievietes cīnās ar slinkiem dzīvesbiedriem. Ir spiestas uzņemties lielu daļu ikdienas uzdevumu atbildību un nemaz nejūtas laimīgas par tādu partneru izvēli.

Vai astroloģija var sniegt atbildes par šo nomācošo un attiecībās seksualitāti neveicinošo dzīvesbiedru rīcību? Vai astroloģija paredz slinkumu? Un vai ir iespējams loģiski izskaidrot šo bezdarbības aktivitāti?

Vērsis

Foto: Pexels.com

Slinko vīru saraksta augšgalā ir vīrietis Vērsis. Vērša zodiaka vīrietis ir astroloģiski atpazīstams ar savu komforta un greznības mīlestību.

Cik gan bieži draudzeņu lokā ir dzirdamas žēlabas par partneriem, kas laiski pavada savu dzīvi, patiesībā slinkojot un apmierināti ļaujot visu smago darbu veikt savai sievietei.

Vērsis bieži mīl atrasties mājās, tajā pašā laikā nevēloties lieki piepūlēties, lai palīdzētu veikt mājsaimniecības darbus vai vismaz izdarītu savus vīrieša pienākumus.

Viņu spītīgais raksturs nosaka, ka, tiklīdz viņi ir nolēmuši atpūsties, ir gandrīz neiespējami viņus piespiest kustēties. Ja esat precējusies vai kopīgi vadāt saimniecību, varat izjust pastāvīgu sarūgtinājumu dzīvesbiedra motivācijas un iniciatīvas trūkuma dēļ.

Lauva

Foto: Pexels.com

Nākamais slinkuma topa augšgalā ir Lauva, kura karaliskā izturēšanās bieži vien izpaužas kā tiesības uz mājsaimniecības pienākumu nepildīšanu. Lauvām patīk būt lutinātām un pielūgtām, taču viņi ne vienmēr vēlas atbildēt uz ar tādu pašu rīcību pret citiem cilvēkiem.

Tā vietā viņi dod priekšroku citu apbrīnojumam, atstājot smago darbu kādam citam. Ja esat precējies ar Lauvu, jums var šķist, ka pastāvīgi apmierinat viņa vajadzības, bet pretī saņemat maz.

Strēlnieks

Foto: Pexels.com

Godpilno trešo vietu slinkuma topā ieņem Strēlnieku vīrieši. Tie ir pazīstami ar savu piedzīvojumu kāri un bezrūpīgo raksturu, taču tas dažkārt var pārvērsties slinkumā, kad runa ir par sadzīves pienākumiem.

Strēlnieki alkst brīvību un aizrautību, bieži vien dodot priekšroku pavadīt laiku savās interesēs, nevis rūpējoties par partnera vai ģimenes vajadzībām.

Ja esat precējusies ar Strēlnieku, diemžēl varat justies atstāta novārtā vai pat it kā nesvarīga, jo Strēlnieks dos priekšroku savām vēlmēm, nevis attiecību vajadzībām.

Zivis

Foto: Pexels.com

Beidzot topa ceturtajā vietā mums ir vīri - Zivis, kuru romantiskā un sapņainā daba dažkārt var realitātē robežoties ar slinkumu.

Zivis ir izdomas bagātas un radošas dvēseles, tās bieži dod priekšroku aizbēgt savā pasaulē, nevis risināt ikdienas dzīves skarbo realitāti.

Lai gan tas viņus var padarīt par burvīgiem un saistošiem partneriem, tas var arī likt viņiem izvairīties no pienākumiem un pat izvairīties no konfrontācijas. Ja esat precējusies ar Zivīm, attiecībās varat ilgoties pēc lielāka dzīvesbiedra praktiskuma un uzticamības.

Uzdod sev interesējošo jautājumu NRA Dzīvesstila ekspertiem, sūtot to uz e-pastu: dzivesstils@nra.lv