Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Vakara Ziņas

Līga Robežniece: Kā starosi, tā atmirdzēs 

© Facebook

«Lai viss notiekošais uz šīs zemes jums kalpo kā apziņa sevis apzināšanai!» saka skatuves māksliniece un Latvijas Radio 2 raidījumu vadītāja Līga Robežniece. 

«Nemaldieties cilvēkos, informācijā vai enerģijās, kas veido milzu tīklu ap mums. Esiet tikai savās frekvencēs,» viņa vēl saviem «Facebook» draugiem, uzsverot, ka mēs visi esam viena okeāna lāsītes, kas virs viļņa triecas pret krastu.

«Pieņemšana, paļāvība, apzināta transcendence. Katra tava doma un vārds ir bumerangs, kas atgriežas. Domā un dari, apzinoties to. Iemirdzies savā būtībā kā viens vesels, kas uz Zemi nācis viens un arī aizies viens. Kā starosi, tā atmirdzēs mīlestībā pret ikkatru būtni uz šīs zemes un visos visumos. Lai kādiem scenārijiem liktenis rakstīts, dzīve ir jāmīl un jāsvin. Tiekamies 2024. gada krustcelēs!» viņa raksta un, atskatoties uz aizgājušo gadu, saka: «Paldies sev pašai, ka izturēju, ka tiku pāri, ka tiku jaunā «levelā». Paldies par uzticību tiem, kuri mani ieraudzīja postenī, kas jāspēj pacelt. Paldies, ka viss, ko vēlējos, piepildījās. Domā, ko domā. Domā, ko vēlies!»