Trešdiena, 15.maijs

redeem Airita, Arita, Sofija, Taiga

arrow_right_alt Latvijā \ Politika

Tautas valdībā joprojām dominē Šlesers, likvidējamo ministriju skaits pieaug

© www.nra.lv

nra.lv projekta "Tautas Ministru kabinets" otrajā dienā joprojām lielākā daļa balsotāju premjera krēslā vēlētos redzēt Aināru Šleseru. Viņa pārsvars pār tuvākajiem sekotājiem – Ingunu Sudrabu un Andris Šķēli – gan sāk sarukt.

Ekonomikas ministra krēslā pārliecinoši nonācis Vitālijs Gavrilovs, par iekšlietu ministra posteni spēkojas Edmunds Zivtiņš, Aleksejs Loskutovs un Aloizs Blonskis. Izglītības un zinātnes ministra krēslu patlaban dala Karina Pētersone un Ilga Kreituse, bet par veselības ministru patlaban iecelts Valdis Zatlers.

Pēc pirmajām divām projekta dienām nostiprinājies to ministriju skaits, kuras pēc balsotāju domām vajadzētu likvidēt – Aizsardzības, Kultūras, Labklājības, Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu, Satiksmes, Vides un Zemkopības ministrijas.

Pirmajā nra.lv projekta "Tautas Ministru kabinets" portāla lasītāji iesūtījuši vairāk nekā 70 ministru kandidatūras, un izveidojuši vairāk nekā 140 valdības sastāvus. Tuvākajās nedēļas "Tautas Ministru kabinets" tiks papildināts ar vairākām jaunām iespējam, kas valdības izvēli padarīs vēl aizraujošāku.