Otrdiena, 30.aprīlis

redeem Liāna, Lilija

arrow_right_alt Izklaide

Astrologs Andris Račs izsaka prognozes par karu Ukrainā

© Foto: Mārtiņš Zilgalvis/F64

Astrologs Andris Račs viesojas "STV Pirmā!" raidījumā "Kad viņas satiekas". Sarunas laikā Andris tiek aicināts atklāt, vai viņš ir ielūkojies arī tajā, ko zvaigznes rāda saistībā ar Ukrainā notiekošo karu.

Račs neslēpj, ka reizumis pie viņa klienti nāk ar jautājumu, cik ilgs būs Krievijas - Ukrainas karš, un kad Krievijas diktatora Putina ērai varētu pienākt beigas. Viņš atzīst, ka ir ielūkojies zvaigznēs, lai rastu atbildes uz šiem jautājumiem.

“Sliktā ziņa - rādīja, ka šis karš būs ļoti ilgs. Cerēju, ka tā nebūs. Diemžēl nav nekāda pamata domāt, ka varētu būt citādāk. Runājot par Putinu, viņam draudīgs stāvoklis bija pirms kara, kas viņu noveda līdz izmisumam, lai tādu soli spertu. Zvaigznēs nerāda, ka viņa veselības stāvoklis īpaši pasliktinātos tuvākajā laikā.

Runājot pa mūsu nācijas prognozēm, es nevaru ieraudzīt kādas reālas problēmas, bet sajūtu līmenī valda liela neskaidrība. 90. gados zvaigznes bija ļoti līdzīgas kā tagad.” Vai tas nozīmē, ka zvaigznes rāda, ka kara nebūs? Atbildi meklē video!