© Foto: Pexels.com

Daži cilvēki, jau piedzimstot, ir apveltīti ar noteiktām īpašībām, kas tos padara citiem tīkamus un visiem mīlamus.

Reizēm tikai enerģētiski izjūtamā līmenī mēs sniedzamies tuvāk pie vieniem cilvēkiem un atvairām citus. Kas šo piecu zodiaku cilvēkiem dod šādu dievišķo labvēlību un citu cilvēku mīlestību?

Labvēlīgi Svari, entuziasma pilnā Lauva, līdzjūtīgās Zivis, asprātīgie Dvīņi vai uzticamais Vērsis, šo zodiaku cilvēki izceļas sociālajā vidē ar savu magnētisko enerģiju, atstājot paliekošu iespaidu uz tiem, ar kuriem tie satiekas.

Astroloģijas skaistums un zinātnes maģiskums slēpjas tās spējā palīdzēt izprast, kliedējot gara tumsonību, un novērtēt unikālās īpašības, ko katra zodiaka zīme ienes dzīvē, veicinot pozitīvas attiecības un draudzību.

Kas tieši katru no šiem laimīgajiem zodiakiem padara par citu iemīļotiem cilvēkiem?

Foto: pixabay.com

Entuziastiskā un ambiciozā Lauva

Lauvas zodiaka cilvēki, kas dzimuši laika posmā no 23. jūlija līdz 22. augustam, jau savā sirdī ir ballītes karaļi un tādi tie ir arī dzīvē. Sabiedrības un kompānijas dvēseles. Esot Saules pārvaldīts zvaigznājs, Lauvas izstaro pārliecību, entuziasmu un harizmu.

Lauvu enerģija piesaista cilvēkus, gandrīz magnētiski tos šarmējot. Tam par labu nāk arī viņu dzīvesprieks un jaudīgā enerģija.

Lauvas sirsnīgais un dāsnais dzīvības gars padara tos par dabiskiem līderiem, kuri vienmēr ir gatavi sniegt palīdzīgu roku un apkārtējiem sniegt drošības sajūtu.

Lauvas zodiaka cilvēki bieži ir tie, kuri uzņemas atbildību un nodrošina, lai visi labi pavada laiku. Viņu spožā personība un lojalitāte padara tos par ballītes karaļiem un iemīļotu zodiaku.

Labvēlīgie un sabiedriskie Svari

Foto: pixabay.com

Svaru zodiaka cilvēki, kas dzimuši laikā no 23. septembra līdz 22. oktobrim, izstaro dabisku šarmu. Tieši šarms ir tā harizmas atslēga, kas padara tos kompāniju cilvēkiem un allaž ir vēlama viņu klātbūtne.

Svaru zvaigznāju pārvalda Venēra, komforta, labsajūtas, mīlestības un skaistuma planēta. Tā arī Svari ir apdāvināti un apveltīti ar iedzimtu pievilcības šarmu.

Svaru noslēpums ir viņu izcilās sociālās prasmes, kas padara tos par apburošiem kompānijas dalībniekiem gan līksmās ballītēs, gan darba sapulcēs.

Detalizētā uzmanība un iekšēji dotā nelokāmā apņemšanās panākt harmoniju ir tās atslēgas, kas bieži pie Svariem pievelk cilvēkus.

Jo nenoliedzami, Svari ir lieliski klausītāji un vienmēr gatavi izteikt atbalstu un sadzirdēt ar empātiju un atvērtu sirdi. Spēja uztvert visu ar līdzsvarotu pašpārliecinātību un diplomātiju ļauj Svariem viegli orientēties situāciju būtībā, padarot tos par zodiaku, kurš daudziem patīk.

Asprātīgie un burvīgie Dvīņi

Foto: pixabay.com

Dvīņu zodiaka cilvēki, kas dzimuši no 21. maija līdz 20. jūnijam, ir zodiaka apļa sociālie tauriņi. Dvīņu zvaigznājs, ko pārvalda Merkurs, ir komunikācijas, ciparu, intelekta un saziņas planēta, šī zodiaka cilvēkiem piešķir raitu un dzirkstošu asprātību un kopumā burvīgu personību, kas aizrauj apkārtējos.

Dvīņu spēja pielāgoties dažādām situācijām un sazināties ar cilvēkiem no dažādām dzīves jomām padara tos par sabiedrības dvēseli un visu iemīļoto zodiaku.

Dvīņi ir lieliski sarunu biedri, tie vienmēr ir apbruņoti ar aizraujošiem stāstiem un interesantām anekdotēm.

Viņu daudzpusība un zinātkāre padara tos par patīkamiem pavadoņiem jebkuram dzīves notikumam un situācijai, jo apkārt izstarojas šī maģiskā prasme likt un ļaut ikvienam justies īpašam un uzklausītam. Tāpēc nav brīnums, ka Dvīņi ļoti ātri kļūst par telpas gaismu, prieku, magnētu un dvēseli.

Uzticamais un lojālais Vērsis

Foto: pixabay.com

Vērša zodiaka cilvēki, kas dzimuši no 20. aprīļa līdz 20. maijam, ir pazīstami ar savu nelokāmo lojalitāti un uzticamo raksturu. Vērša zvaigznāju pārvalda Venēra, tā iedēsta spēcīgu estētikas izjūtu un prasmi atklāt dzīves smalkāko lietu jēgu, nozīmi un vērtību.

Vērši ir tie draugi un partneri, uz kuriem vienmēr varat paļauties. Viņu piezemētā un praktiskā pieeja dzīvei padara tos par stabiliem pīlāriem sociālajās vidēs, darbā vai draugu lokā.

Vērši lieliski spēj sniegt praktiskus padomus un nelokāmu atbalstu tiem, kam tas ir nepieciešams. Apkārtējos cilvēkus piesaista Vēršu uzticamība, tāpēc viņi ir nelokāmi iecienīti draugu un paziņu vidū.

Līdzjūtīgās un jūtīgās Zivis

Foto: pixabay.com

Un visbeidzot, no visa dzīves laimes rata pēdējais zodiaks, kas ir citu iecienīts un mīlēts ir - līdzjūtīgās un jūtīgās Zivis.

Zivju zodiaka cilvēki, kas dzimuši no 19. februāra līdz 20. martam, ir pazīstami ar savu empātiju un līdzjūtību. Tos pārvalda Jupiters, kas ir sapņu, dievišķas aizsardzības, gudrības un iztēles planēta, dodot Zivīm iedzimtu spēju sazināties ar citiem dziļā emocionālā līmenī.

Viņi bieži tiek uzskatīti par sociālo aprindu dziedniekiem un visu uzticības personām.

Zivju maigais un nesavtīgais raksturs padara tās ļoti iemīļotas tiem cilvēkiem, kuri novērtē jutīgumu un Zivju vēlmi būt gatavām sniegt emocionālo atbalstu. Viņiem ir mākslinieciskā un radošā puse, kas arī ir apslēptais aspekts, kas nereti aizrauj apkārtējos.

Neatkarīgi no tā, vai tas notiek ar mākslas, mūzikas vai laipna vārda palīdzību, Zivīm vienmēr izdodas aizķert pozitīvā veidā citu sirdis.

Uzdod sev interesējošo jautājumu NRA Dzīvesstila ekspertiem, sūtot to uz e-pastu: dzivesstils@nra.lv