Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Vakara Ziņas

Akordeonistei Ksenijai Sidorovai-Arizagai – trešais

© Publicitātes foto

Viena no pasaulē ievērojamākajām akordeona spēles virtuozēm, harismātiskā Ksenija Sidorova-Arizaga un viņas vīrs, spānis Hosē Arizaga aizvadītā gada pēdējā dienā sagaidījuši pasaulē nākam savu trešo atvasi.

«Laimīgu jauno gadu visiem! 2023. gads bija notikumiem bagāts un noslēdzās ar spilgtu jaunu «pievedumu». Laipni lūdzam, Marko Salvadors, dzimis 31.12.2023.!» viņa raksta savos sociālo tīklu kontos.

Instagram

13 gadus nodzīvojusi Anglijā, pēc kāzām 2015. gadā nepilnus piecus - Spānijā, Ksenija Sidorova-Arizaga kopā ar ģimeni ir atgriezusies savās mājās Latvijā. Viņas ģimenē jau aug meitiņa Gabriela (4) un dēls Lukass (1).

«Pasaule ir atvērta, un mēs nezinām, kur būsim rīt. Es par to arī nedomāju, jo dzīve tik strauji mainās. Tāpēc es mēģinu dzīvot šodien. Īpaši tagad, kad esmu mamma un manā dzīvē ir jauni izaicinājumi,» saka talantīgā skatuves māksliniece, viena no pasaulē pazīstamākajām Latvijas māksliniecēm, kura tiek dēvēta arī par «akordeona princesi». Viņa ir kļuvusi par sava instrumenta vēstnesi, ar savu meistarību un personības šarmu uzrunājot klausītājus visā pasaulē.

«Nekur jau nav paradīzes, katrā vietā ir savi plusi, savi mīnusi. Mēs ar vīru esam vienisprātis, ko no dzīves gribam un kādu nākotni redzam saviem bērniem. Protams, tam vienmēr ir jāsakrīt ar iespējām, ko piedāvā konkrētā dzīvesvieta, un mums abiem tā šobrīd ir Latvija,» viņa pērnvasar teica intervijā «Neatkarīgajai», atzīstot, ka ģimenes atbalsts viņas profesijā nav mazsvarīgs. «Te ir mana mamma, vecmāmiņa, brālis - visa «komanda» iesaistās, kad vien tas ir nepieciešams, un par to esmu viņiem ļoti pateicīga, jo bez viņu atbalsta daudz kas nebūtu iespējams.»