Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Pasaulē

“Harija Potera” zvaigzne 82 gadu vecumā pozē kaila “Vogue” žurnālā

Mirjama Margulisa © Scanpix/PA

82 gadus vecā aktrise Mirjama Margulisa piedalījās ļoti atklātā fotosesijā britu žurnālam “Vogue” - “Harija Potera” zvaigzne, kas filmā spēlēja herboloģijas skolotāju, pozēja, pilnībā izģērbusies, raksta unian.net.

Aktrises fotogrāfijas jau parādījušās “Vogue” Instagram lapā. Viņa pozējusi kaila, piesedzot ķermeni ar traukiem un desertiem. Mirjama piekrita uzņemt drosmīgās fotogrāfijas, neskatoties uz to, ka atzina - viņai nepatīk viņas ķermenis.

“Man patīk mana seja. Manuprāt, mana seja ir laipna, silta, atvērta un smaidīga. Bet es ienīstu savu ķermeni. Es ienīstu lielas krūtis un nokarenu vēderu, mazas, līkas kājas,” aktrise atzinās intervijā.

Kā stāsta aktrise, viņa vienmēr bijusi godīga un nav slēpusi no vecākiem un draugiem, ka ir lesbiete, kad studentu gados viņa saprata, ka viņai patīk sievietes. Tomēr viņas ģimene uz to reaģēja ārkārtīgi negatīvi.

“Man nekad nav bijis kauns būt lesbietei. Es zināju, ka tas nav noziegums, jo tā biju es,” sacīja aktrise.

Mirjamas māte, uzzinājusi, ka viņai patīk sievietes, lika meitai zvērēt pie Bībeles. Aktrisei nācās apsolīt, ka viņai būs attiecības tikai ar vīriešiem. Kā stāsta Mirjama, vecāki viņas izvēli nav pieņēmuši, taču viņa joprojām viņus mīlējusi.

Neskatoties uz zvērestu, aktrise atrada savu mīlestību. Pēc universitātes beigšanas aktrise iepazinās ar meiteni, ar kuru joprojām satiekas jau 54 gadus. Viņas nedzīvo kopā, bet tas netraucē mīlēt vienai otru.

Tuvākajā laikā aktrisei būs jāveic operācija, lai uzstādītu stentu. Mirjama no tā nebaidās - viņa domā par nāvi, bet katru dienu priecājas, ka ir pamodusies un ieguvusi iespēju dzīvot tālāk.

2002. gadā Margulisa ieguva herboloģijas profesores lomu “Harija Potera” filmas otrajā daļā. Pēc tam viņa atkal parādījās burvju zēna stāstā, bet pēc gandrīz 10 gadiem - 2011. gadā viņa filmējās “Harijs Poters un nāves dāvesti: 2. daļa”. Aktrise arī spēlē mūziklos un teātra iestudējumos un filmējas seriālos.