Svētdiena, 5.maijs

redeem Ģederts, Ģirts

arrow_right_alt Latvijā

Pagaidām noliedz, ka Kots strādās "Dienā"

© F64 Photo Agency

Jautājums par aizejošā Latvijas Televīzijas (LTV) ģenerāldirektora Edgara Kota pieņemšanu kādā koncerna "Diena" vadošā amatā vai iecelšanu valdē nav apspriests un neatrodas dienas kārtībā, biznesa portālam "Nozare.lv" apgalvoja AS "Diena" padomes priekšsēdētājs Jānis Maršāns, noliedzot neoficiālu informāciju par gaidāmo Kota pievienošanos "Dienas" kolektīvam.

Savukārt Kots biznesa portālam "Nozare.lv" runas par viņa pievienošanos koncernam "Diena" nekomentēja, atsaucoties uz norunu ar savu nākamo darba devēju, kuru viņš neatklāja.

"Tas lai paliek kā Ziemassvētku brīnums," teica Kots.

Kots novembra beigās paziņoja, ka ar gadu miju pametīs LTV vadītāja amatu, jo saņēmis jaunu darba piedāvājumu.

1967.gada dzimušais Kots darbojies LTV no 1990.gadu sākuma, tad vairākus gadus vadījis reklāmas sabiedrību "Labvakar", bet no 2003.gada atgriezies vadošos amatos LTV. Bijis LTV ģenerāldirektora vietnieks un ģenerāldirektora pienākumu izpildītājs, bet no 2008.gada Kots ir LTV ģenerāldirektors un vienīgais valdes loceklis.

Kā ziņots, no janvāra koncerna "Diena" sastāvā ietilpstošās izdevniecības "Dienas žurnāli" izdotā žurnāla "Playboy" galvenais redaktors būs publicists un polittehnologs Jurģis Liepnieks, kurš līdz šim bija portāla "puaro.lv" redaktors.

Portāls no šodienas atkal pieder viņa dzīvesbiedrei Ilzei Elizabetei Dzirkalei, kas to atguvusi no uzņēmēja Bislana Abdulmuslimova dzīvesbiedres Rozas Džamaldajevas, liecina "firmas.lv" informācija.