Pirmdiena, 29.aprīlis

redeem Laine, Raimonds, Vilnis

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

No “X Faktora” dzīlēm dzimusi jauna potenciālā zvaigzne – Amunete

© Publicitātes foto

Šova “X Faktors” dalībniece Anete Staltāne jeb Amunete piedāvā noskatīties videoklipu savam pirmajam singlam “Down To Earth”. Stilistiski īpatnēja dziesma un interesants videoklips – šai dziedātājai noteikti ir vērts pievērst uzmanību!

Ja īsumā par Amuneti un dziesmu “Down To Earth” - ja mūziķe turpinās tādā pat garā, tad viegli viņu iedomāties pašmāju harizmātisko izpildītāju Vulturas un/vai BDM koncertu iesildošajās daļās. Dziesmas komponists un producents - Reinis Klatenbergs.

“Māksliniece un mūziķe Amunete savās radošajās izpausmēs apvieno misticisma, pārpasaulības un sevis izzināšanas tēmas, kā arī eksperimentē ar mūzikas žanru un mākslas stilu neierastām kombinācijām,” tā šo dziedātāju piesaka viņas komanda. “Amunete jau vairākus gadus nodarbojas ar pašportretu fotogrāfijas mākslu, dažādiem stila un modes savienojumiem, dzejas un dziesmu rakstīšanu, ar to daloties arī sociālajos medijos. Viņas radītajiem projektiem vienmēr bijusi raksturīga maģiski gotiska un raganīga noskaņa, kurus vieno spēcīga brīvības meklējumu esence.”

Šobrīd Amunete nolēmusi pastiprinātāk pievērsties mūzikai. Dziesmā “Down To Earth” viņa “runā par sevis un savu spēju pierādīšanu cilvēkiem, kas vienmēr nolieguši viņas būtību. Savu mūziku un mākslu Amunete izmanto kā emocionālo izlādi, transformējot iekšējo sāpju un dusmu lielo spēku pavisam citā, pasauli iedvesmojošā un pat šokējošā, formātā. Par iedvesmu mūzikā un mākslā Amunete uzskata ikkatru impulsu un dzīves situāciju. Jebkura dzīva vai nedzīva radība rosina pašizpausmi, jo bez tās, bez mūzikas, Amunete neuzskata, ka jebkad būtu atradusi savu ceļu starp cilvēkiem un pasaulēm.”