Piektdiena, 17.maijs

redeem Dailis, Herberts, Umberts

arrow_right_alt Latvijā

Dons pirmajā Eirovīzijas mēģinājumā atrādās jaunajā tērpā

© publicitātes foto

Zviedrijas pilsētā Malmē otrdien aizvadīts pirmais 68. starptautiskā Eirovīzijas dziesmu konkursa mēģinājums, kurā piedalījās arī Dons, izpildot dziesmu “Hollow”. Šī bija iespēja novērtēt novitātes arī dziedātāja vizuālajā tēlā.

“Mēģinājums aizvadīts godam. Sajūtu ziņā viss bija lieliski, balss skan labi, skatuve ir iespaidīga, taču mums ir vēl diezgan daudzi sīkumu, ko gribētos noslīpēt līdz lielajam uznācienam. Tagad ir laiks vairākas reizes noskatīties savu uznācienu un saprast, kādas izmaiņas ir nepieciešamas,” prāto Dons.

Par mēģinājumā redzēto atzinīgus vārdus teica arī televīzijas priekšnesuma režisors Juris Matuzelis: “Par kameru darbu jāsaka, ka Zviedrijas Eirovīzijas komanda izdarījusi precīzi, kā mēs to bijām lūguši - no mūsu puses sekoja vien pāris nebūtiski komentāri. Esam gandarīti par komandas pretimnākšanu un augsto profesionālo līmeni. Gatavojamies nākamajam mēģinājumiem, taču jau šobrīd no kameru režijas viedokļa priekšnesums ir gatavs par 95%.”

Dons uzstāsies otrajā pusfinālā 9. maijā, kur piedalīsies arī Malta, Albānija, Grieķija, Šveice, Čehija, Dānija, Austrija, Armēnija, Sanmarīno, Gruzija, Beļģija, Igaunija, Izraēla, Norvēģija un Nīderlande. Eirovīzijas pirmais pusfināls notiks 7. maijā, fināls - 11. maijā.