Ceturtdiena, 2.maijs

redeem Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

"Melo-M" koncertos piedāvās visu laiku labāko hitu izlasi

© Publicitātes foto

Čellu trio “Melo-M” pēc ilgākas pauzes atgriežas ar solokoncertiem - koncertprogramma ar visu laiku labākajiem grupas skaņdarbiem solās būt emocionāli piesātināts notikums koncerttūrē pa Valmieru, Liepāju un Jelgavu.

“Melo-M” izvēlētais interpretāciju materiāls ir ļoti dažāds - popmūzika, rokmūzika, tautas mūzika, klasika un arī mūsdienu akadēmiskā mūzika. Čellistu tūres koncertprogrammā būs iekļauti skaņdarbi no visiem grupas albumiem, tostarp “Melo-M”, “Singalongs”, “Around The World From Forest We Come” un “Water Music”, skanēs pat desmit gadus nedzirdēti skaņdarbi, piemēram, “Daddy Cool”, “99 Red Baloon” u.c.

Jāatgādina, ka šī trio sastāvā muzicē trīs akadēmiski trenēti čellisti - Miķelis Dobičins, Kārlis Auzāns un Jānis Pauls, kā arī bungu virtuozs Miķelis Vīte. “Skaņa, kas vieno, mūzika, kas nepazīst robežas - šī devīze spilgti raksturo grupas īpašo šarmu - spēju apvienot akadēmiskās mūzikas pamatus, rokmūzikas atraktivitāti, virtuozo izpildījumu un pašiem savu stilu un harizmu,” tā tiek pieteikti “Melo-M”. Viņu koncerti - 26. aprīlī Valmieras Kultūras centrā, 31.maijā Liepājas koncertdārzā “Pūt Vējiņi” un 15. jūnijā Jelgavas brīvdabas koncertzālē “Mītava”.