© Foto: Dmitrijs Suļžics/MN

Dons dodas iekarot Eirovīziju – pirmdien Latvijas delegācija devās uz Zviedrijas pilsētu Malmi, lai sagatavotos atbildīgajam priekšnesumam 9. maijā, kad Dons uzstāsies konkursa pusfinālā.

Donam Malmē šodien paredzēts pirmais mēģinājums uz Eirovīzijas lielās skatuves.

Eirovīzijas dziesmu konkursā Malmē, Zviedrijā, Latvijas dziesma izskanēs otrajā pusfinālā 9.maijā. Tajā piedalīsies arī Albānija, Armēnija, Austrija, Beļģija, Čehija, Dānija, Grieķija, Gruzija, Igaunija, Izraēla, Malta, Nīderlande, Norvēģija, Sanmarīno un Šveice. Eirovīzijas pirmais pusfināls notiks 7.maijā, savukārt fināls norisināsies 11.maijā.

Foto: Dmitrijs Suļžics/MN

Pirms došanās uz Eirovīziju, kur Dons pārstāvēs Latviju ar dziesmu "Hollow", mūziķis tirdzniecības centra "Spice" tikās ar atbalstītājiem. Ikvienam bija iespēja uzrakstīt savus spēka vārdus un novēlējumus.

Tirdzniecības centra "Spice" Lielajā ātrijā uz īpaši izveidotas sienas līdz 28.aprīlim apmeklētāji varēja uzrakstīt savus spēka vārdus un novēlējumus Donam Eirovīzijā.

Foto: Dmitrijs Suļžics/MN

Klātesošie varēja satikt mākslinieku, kopā nofotografēties un saņemt autogrāfu.

Mūziķis teica, ka dienu pirms lidojuma svarīgākais esot neko neizmirst mājās. Pirmais mēģinājums uz lielās skatuves paredzēts jau otrdien, 30. aprīlī.

Foto: Dmitrijs Suļžics/MN

"Satraukums vēl būs priekšā, tas neizpaliks. Ar to tikšu galā, galvenais ir dziedāt," sacīja Dons. "Tagad ir tā sajūta, ka būsim kuplā skaitā un pārstāvēsim Latviju kopā."

Latvijas dziesma Eirovīzijas dziesmu konkursā Malmē izskanēs otrajā pusfinālā 9. maijā. To tāpat kā pirmo pusfinālu 7. maijā pārraidīs arī Latvijas Televīzija.

Foto: Dmitrijs Suļžics/MN

"Ko es varētu novēlēt? Izbaudiet koncerta vakaru, apzvaniet draugus citās valstīs un aiciniet balsot par devīto kārtas numuru un Latviju," pirms došanās ceļā piekodināja Dons.

Uzdod sev interesējošo jautājumu NRA Dzīvesstila ekspertiem, sūtot to uz e-pastu: dzivesstils@nra.lv