Pilnmēness kulminācija Skorpiona zīmē šogad iestājas 24.aprīlī plkst. 02:51, taču tā enerģija jau būs aktīva trīs dienas, pat nedēļu iepriekš, kā arī vairākas dienas pēc kulminācijas.

Pilnmēness Skorpionā vienmēr ir bijis viens no intensīvākajiem gada pilnmēnešiem tā dziļo dziļumu dēļ. Skorpions ir spēks, tā ir transformācija un tā ir dziļa jušana un iešana savā tumsā. Bieži vien cilvēki baidās no Skorpiona, jo baidās paši sevis, savas tumsas.

Foto: pixabay.com

Taču Skorpions ir tā zīme, kas mums palīdz un atbalsta ceļā uz tumsu, ja vien mēs tai uzticamies.

Skorpions ir atdzimšanas zīme un mēs varam atdzimt tikai tad, kad ļaujam vecajam nomirt.

Skorpiona enerģijas transformācija

Foto: pixabay.com

Dabā uz planētas Zeme viss ir ciklisks. Viss kādā mirklī sāk dzimt un viss kādā mirklī mirst, lai dotu vietu jaunai dzīvībai, jauniem cikliem, jaunām ērām. Un arī cilvēks sava fiziskā mūža garumā piedzīvo vairākas nāves, caur kurām notiek atdzimšana, pāriešana jaunā ērā. Tā ir daļa no evolūcijas un izaugsmes, kas skar ikvienu. Kad mēs esam apguvuši vienu dzīves posmu tad, lai pārietu nākamajā, mums tas ir jānoslēdz.

Un, ja mēs baidāmies, bēgam no tā, tad visums to noslēdz mūsu vietā. Un šajā procesā vienmēr piedalās Skorpiona enerģija.

Tādēļ arī daudziem cilvēkiem Skorpions rada pietāti un bailes, jo intuitīvi mēs katrs zinām, ka no Skorpiona intensīvās enerģijas mums neizbēgt.

Taču, ja mēs uzticamies un ļaujamies Skorpiona enerģijas transformācijai, mēs savā dzīvē varam atdzimt un pacelties daudz augstākos apziņas līmeņos un dzīves vērtībās.

Skorpiona galvenais uzdevums ir sargāt enerģiju, kas ir mūsu visvērtīgākā valūta. Tā ir mūsu dzīvības esence. Ja mūsu enerģija ir spēka pilna, ar to mēs varam kļūt par visspēcīgākajiem savas dzīves burvjiem un magiem. Taču caur savām domām, emocijām, vārdiem, rīcībām, tērējot savu enerģiju visapkārt visiem un visur, ļaujot ar to baroties parazītiem, cilvēki atdod savu pašu vērtīgāko spēku.

Dzīvība bez mīlestības spēka nav iespējama

Foto: pixabay.com

Bailes, fobijas, rētas un traumas ir tās, kas visvairāk apēd cilvēka dzīvības esenci - enerģiju un tad mēs kļūstam tukši un kā rēgi peldam pa dzīvi. Tādēļ arī Skorpions dažkārt ir tik nežēlīgs un dzēlīgs, jo nespēj noskatīties, kā cilvēks savu visvērtīgāko valūtu - savu enerģiju nolaiž kanalizācijā. Un tāpēc arī pilnmēness Skorpiona zīmē ir viens no emocionāli intensīvākajiem, jo kopā ar Mēness enerģiju Skorpions grib pilnībā izgaismot visas tavas tumsas, ēnas, akas un aizas, lai tu tās ieraudzītu un atcerētos, kā dēļ tu esi piedzimis!

Kā dēļ tu dzīvo? Vai tu savu dzīvības enerģiju sargā kā visvērtīgāko dārgakmeni? Vai tu sevi apzinies kā milzu spēku un potenciālu? Vai arī Tu tērē un patērē, ļaujot parazītiem sevi apsēst un pats kļūdams par parazītu?

Jā, Skorpions ir dzīvības enerģija, bet tas ir arī absolūta mīlestība, jo dzīvība bez mīlestības spēka nav iespējama. Tu bez mīlestības neesi iespējams. Tu esi mīlestība. Tu esi brīnums. Tu esi dārgums. Un dzīvība tev ir dāvāta kā vislielākā dāvana.

Un Skorpions tik ļoti grib, lai tu to atceries. Lai tu pie tās atgriezies! Lai tu caur mīlestību atkal satiec savu dvēseli, savu iekšējo bērnu. Lai tu satiec savu dzīvības spēku.

Mūsu ūdeņi ir mūsu emocijas

Foto: pixabay.com

Skorpions pārstāv ūdens stihiju un mūsu ūdeņi ir mūsu emocijas. Pilnmēness jau tā kustina planētas ūdeņus un, protams, arī cilvēku, taču kopā ar Skorpiona zīmi tas mums liek iegrimt, pat dažkārt noslīkt visdziļākajos un tumšākajos mūsu zemapziņas ūdeņos.

Emocijas ir kā gaisma, kas parāda, kur mīt mūsu bailes, traumas un fobijas. Emocijas ir mūsu palīgi, kas grib, lai mēs atslēdzam prātu un patiesi jūtam un izjūtam.

Skorpions grib, lai izjūtam to, ko jūtam, izjūtam to, kas ir jādziedina un izjūtam to, kas ir jātransformē. Mūsu ūdeņi šajā laikā var tikt sakulti tā, ka mums var rasties sajūta, ka grimstam, ka mūsu realitāte applūst un mūsu vērtības noslīkst, taču šie plūdi mums ir vajadzīgi, lai notiktu attīrīšanās. Skorpions tik ļoti grib, lai mēs attīrām savus duļķainos ūdeņus. Bet to mēs varam izdarīt tikai tad, kad patiesi ieraugām, kādos dubļos esam dzīvojuši.

Saule atrodas Vērša zīmē

Foto: pixabay.com

Kamēr Skorpions ir Mēnesī, tikmēr Saule atrodas Vērša zīmē. Un, ja Skorpionam ir svarīgs mūsu enerģijas spēks , tad Vērsim ir svarīgs mūsu fiziskās matērijas fundaments. Cik stabili un pamatīgi ir tavai dzīves pamati? Cik stabili tu stāvi uz zemes? Jo Vērsis pārstāv zemes elementu. Abas šīs zīmes prasa spēcīgus pamatus - tavā enerģijā un tavā fiziskajā eksistencē.

Tikai stabilā matērijā var augt un vairoties spēcīga enerģija un savukārt tikai caur spēcīgu enerģiju mēs varam būvēt stabilus un pamatīgus fundamentus. Kad mēs jūtamies droši, mūsos baiļu enerģijas nav.

Kolīdz pamati kļūst nedroši, baiļu enerģija aktivizējas. Un šo abu zīmju savienība arī vērš uzmanību un caur pilnmēness gaismu izgaismo - cik spēcīga ir tava enerģija un cik stabili ir tavi pamati.

Ar ko tu baro savu enerģiju? Un kam tu to atdod? Ar ko tu būvē savus pamatus? Un kam tu ļauj graut tos? Viss, kas tev šobrīd ir vai nav, ir tikai un vienīgi tavu domu, vārdu, rīcības vai nerīcības sekas. Jo augstāk tu gribi celties, jo spēcīgāka enerģija tev sevī ir jāražo. Jo lielākas matērijas Tu gribi būvēt, jo spēcīgākiem pamatiem ir jābūt zem tām.

Dabā nav nejaušību

Foto: pixabay.com

Taču šajā, iespējams, daudziem nevieglā laikā, ir svarīgi atcerēties, ka dabā nav nejaušību. Un tad, kad no mums tiek daudz prasīts, mums arī tiek daudz dots un palīdzēts. Daba ir mūsu spēcīgākais dziednieks un atbalsts, lai mēs varam šim posmam iziet cauri un spētu atdzimt savā spēkā, kā to pavasarī dara augi.

Šobrīd daba mums ļoti palīdz. Pavasaris ir laiks, kad zaļā dzīvības enerģija ir visdzīvākā un Saules gaismas ar katru dienu paliek arvien vairāk un vairāk.

Foto: pixabay.com

Tādēļ dodies dabā, dodies pie zaļajiem augiem un kokiem, dodies Saules gaismā, lai dabas dziedinošais spēks tev palīdz, atbalsta un dod drosmi iet cauri šim laikam.

Daba mums dāvā tik daudz velšu. Daba vēlas, lai tās bērni, visa dzīvā radība dzīvo dzīvības enerģijas pārticībā. Caur dabu mēs varam atgūt savu enerģiju un dziedināt sevi, savas rētas un pārvērst tās mirdzoša zeltā. Mēs kļūstam par mirdzošu enerģijas spēku, kas mēs patiesība arī katrs esam.

Pajautā sev - cik vērta ir tava enerģija?

Kuru zodiaku cilvēki patīk visiem, lasi šeit.

Uzdod sev interesējošo jautājumu NRA Dzīvesstila ekspertiem, sūtot to uz e-pastu: dzivesstils@nra.lv