Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Komercziņas

Office 2021 Pro tikai par 25,75 € pakalpojumā Keysoff Sieviešu dienas trakā izpārdošana. Izbaudiet iepirkšanos un pasūtiet tūlīt!

Microsoft paziņoja, ka 2025. gada 14. oktobrī pārtrauks atbalstu operētājsistēmai Windows 10, ieskaitot Professional un Home izdevumus. Lai lietotāji varētu būt pilnībā sagatavoti, Microsoft informēja lietotājus vairāk nekā 4 gadus iepriekš. Lielāko daļu Windows 10 lietotāju īpaši neietekmēs Microsoft atbalsta pārtraukšana. Lielākā daļa funkciju joprojām ir pieejamas. Taču drošības ziņā, ja turpināsit lietot operētājsistēmu Windows 10, jūs nevarēsit iegūt ievainojamības ielāpus un sistēmas jaunināšanas atbalstu no Microsoft, kā arī būsiet neaizsargātāks pret vīrusu un hakeru uzbrukumiem.

Ņemot vērā pašreizējo situāciju, ja iegādājaties jaunu datoru, Windows 11 Pro ir labākā izvēle. Izmantojot Keysoff uzsākto Software Discount & Deal, jūs varat iegādāties Windows 11 Pro par 13,55. Nav papildu izmaksu, vienkārši iegādājieties vienreiz un izmantojiet visu mūžu. emot vērā programmatūras saderību, no Keysffoff varat iegādāties visu mūžu Windows 10 Pro par 8,45. Jaunākā produktivitātes komplekta versija var būt arī tas, ko jūs gaidāt. Office 2021 Pro par 27,75 € lieliski atbilst jūsu budžetam.Keysoff sagatavo zemu izmaksu programmatūras atslēgas, kas apmierinās visas jūsu vajadzības. Keysoff programmatūras atlaide un piedāvājums ilgst nedēļu. Jums vajadzētu lietderīgi izmantot savu laiku!



Publicitātes foto

Drošāks veids, kā iegūt darba atslēgu, lai aktivizētu Windows 10!

Iegūstiet savu rentablu komplektu tūlīt! (Kupona kods "SKK62")

Būs lētāk iegādāties vairāk vairāku atslēgu iepakojumu!

Par Keysoff.com: 100% uzticams un drošs pirkums

Keysoff.com ir globāla vietne, kurā tiek pārdotas oriģinālas spēles un programmatūras atslēgas, kurā ir klienti no visas pasaules un kas nodrošina diennakts atbalstu, kā arī lieliskus piedāvājumus par visu mūsu programmatūras atslēgu klāstu. Iepērkoties vietnē Keysoff.com, varat būt pārliecināts, ka darīsit darījumus ar uzticamu zīmolu, kas pārdod tikai 100% oriģinālu programmatūru.

Kā maksāt, izmantojot PayPal/kredītkarti?

  • Jūs varat maksāt, izmantojot PayPal vai kredītkarti, izmantojot šādu metodi:

  • Dodieties uz norēķināšanās ekrānu un turpiniet kā viesis (vai izveidojiet kontu).

Cilnē “Payment Information” pēc noklusējuma tiks parādīta tikai opcija Cwalletco — noklikšķiniet uz Turpināt.

  • Izrakstīšanās ekrānā dodieties uz "Order Review" un noklikšķiniet uz "Place Order".

  • Noklikšķiniet uz "Choose a payment method" un pēc tam noklikšķiniet uz "Process Order".

  • Jums tiks parādīts ekrāns ar dažādām maksājumu iespējām, tagad varat izmantot Paypal vai kredītkarti (izmantojot Paypal)

  • Atslēgu piegāde var ilgt līdz 24 darba stundām.

Lieliska klientu apkalpošana

Vai jums ir kādi jautājumi? Nepieciešama palīdzība pirms vai pēc pasūtīšanas? Keysoff ir jūsu rīcībā. Keysoff.com lepojas ar lielisku klientu apkalpošanu saviem klientiem. Nosūtiet mums savus jautājumus pa e-pastu uz service@keysoff.com vietnē Keysoff.com, un viens no mūsu draudzīgajiem klientu atbalsta vadītājiem darīs visu, lai jums palīdzētu

Apmaksāta reklāma