Pirmdiena, 20.maijs

redeem Salvis, Selva, Venta

arrow_right_alt Izklaide

Balandīnu ģimenes grupai kopdarbs ar folk-hiphopa mūziķi Misteru

© Publicitātes foto

Grupa “CanZone” izdevusi dziesmu “Horizonts”, kas tapusi sadarbībā ar folk-hiphopa mūziķi Misteru no grupas “Nospiedumi”. Savdabīgs darbs ar interesantu tā videoversiju – tas īsumā.

Savulaik daži no “CanZone” dalībniekiem ar Jāni Šķesteri (jeb Misteru) un grupas “Nospiedumi” mūziķi Edgaru Zilbertu LU Vēstures un filozofijas fakultātē vienā kursā kopā studējuši filozofiju, līdz ar to šāda kopdarba tapšana nav nejauša. “Akordeonists Rolands jau pirms miljons gadiem deva savu vērtējumu pirmajiem pilnvērtīgajiem solo studijas ierakstiem, kā arī muzikāli piedalījās pirmajā folk-hiphopa skaņdarbā “Pavasaris”. Šī dziesma ir aizsākums grupas “Nospiedumi” izveidei, tāpēc sadarbība ar “CanZone” kopīgā veikumā bija ne vien loģiska, bet arī personīgi nozīmīga,” stāsta Misters.

Dziesmas mūzikas autori ir “CanZone” (Dagnija Millere-Balandīna, Raivo Millers, Raitis Balandīns, Rolands Zelčs, Oskars Krūklis un Artūrs Slaviks), bet teksta - Raivo Millers, Jānis Šķesteris (“Misters”). Ieraksts tapis skaņu inženiera Modra Skaistkalna virsvadībā.