Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Sports \ Hokejs

Bārtulis nostiprinās "Flyers" sastāvā

Latviešu hokeja aizsargs Oskars Bārtulis turpina nostiprināties Filadelfijas "Flyers" komandā un kopā ar komandu dosies piecu izbraukuma spēļu sērijā pa Kaliforniju.

Ņemot vērā vairāku pamatsastāva hokejistu savainojumus, Oskars Bārtulis aizvadītajā nedēļā no Amerikas Hokeja līgas (AHL) kluba "Phantoms" tika izsaukts uz Filadelfijas "Flyers" komandu, kur jau paspējis aizvadīt trīs spēles. Neskatoties uz faktu, ka Ole Kristians Tolefsens un Reijens Parents savainojumus jau izārstējuši, Bārtulis dosies savā pirmajā izbraukuma sērijā kopā ar "Flyers".

"Esmu ļoti apmierināts ar viņa spēli, viņš ir paredzams un man tas patīk. Kad pie viņa ir ripa, viņš neceļ paniku. Viņš var izdarīt labu pirmo piespēli un netaisās ripu vienkārši atdot kādam, ja to var pieturēt," Bārtuli slavē "Flyers" komandas galvenais treneris Džons Stīvenss.

Aizvadītajā naktī pret Ņūdžersijas "Devils" latvietis spēlēja kopā ar jau pieminēto Parentu un bloķējot četrus pretinieku metienus nopelnīja pozitīvu lietderības koeficientu (+2).