Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Latvijā

Gulbis par prostitūtu izmantošanu piespriests 2500 kronu liels naudas sods

Latvijas labākais tenisists Ernests Gulbis par iespējamo prostitūtu pakalpojumu izmantošanu Zviedrijā nopratināts iecirknī, un viņam piespriests 2500 Zviedrijas kronu (170 latu) naudas sods, vēsta Zviedrijas laikraksts "Aftonbladet".

Gulbim piespriesta 2500 kronu soda nauda "Aftonbladet" otrdien sīkāk aprakstīja naktī uz svētdienu notikušos notikumus, tomēr sportistu vārdi netika precizēti.

Kā vēsta "Aftonbladet", agrā svētdienas rītā Stokholmas "ATP World Tour 250" sērijas turnīra dalībnieks un viņa draugs, kurš gan nespēlē šajā turnīrā, atgriezušies Stokholmas "Sheraton" viesnīcā. Viņus pavadījušas divas dāmas, kuru izskats nepārprotami liecinājis, ka viņas ir prostitūtas.

Viesnīcā nekavējoties ieradusies policija, un seši vīri uniformās devās uz spēlētāja drauga numuriņu. Dāmas un tenisista draugs atbrīvoti uz vietas, bet pats turnīra dalībnieks tika iesēdināts policijas mikroautobusā un aizvests uz policijas iecirkni, kur tika veikta nopratināšana. Aizturētais policijai nemēģināja pretoties.

Tenisists savā paskaidrojumā rakstīja: viņš nav zinājis, ka sievietes, kuras atradās viņa drauga numuriņā, bija prostitūtas. "Aftonbladet" vēstīja, ka tenisists kādam taksometra vadītājam iedevis 500 ASV dolāru, tādā veidā liekot saprast, ka viņš un viņa draugs vēlas izbaudīt sieviešu kompāniju. Piecas minūtes vēlāk abi aizvesti uz "Malmskillnadsgatan", kas zināma kā vieta, kur Stokholmā parasti sastopamas prostitūtas.

Ap plkst. 10.00 tenisists izlaists no iecirkņa. Stokholmas "ATP World Tour 250" turnīra dalībnieks savu vainu pilnībā atzina, un viņam tika piespriests 2500 kronu naudas sods. Dalība turnīrā viņam neesot liegta.

"Šī lieta ir izbeigta. Seksuālo pakalpojumu pirkšana nebija notikusi, un aizdomās turamais ir samierinājies ar piespriesto sodu," atzina policijas galvenais detektīvs Sūne Karlsons.

Kā ziņots, par prostitūtu pakalpojumu izmantošanu, kas ir pretrunā ar Zviedrijas likumdošanu, tika aizturēti divi Stokholmas "ATP World Tour 250" sērijas tenisa turnīra dalībnieki.