Svētdiena, 28.aprīlis

redeem Gundega, Terēze

arrow_right_alt Horoskopi

Otrdiena, 13.oktobris

Auns 21.marts - 19.aprīlis
Smaga un bīstama diena, kas nesīs gan pozitīvas, gan negatīvas tendences. Nav izslēgti finansiāli zaudējumi.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
Iespējama jauna un kārdinoša iepazīšanās, bet nesteidzieties pēc jaunām mīlestības uzvarām – jūs varat pieņemt vēlamo par esošo.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
Pretrunīga diena. Tiksiet ievēroti, pat ja jūs to nevēlaties. Naudas lietās iespējams pacēlums. Ieklausieties citu viedoklī!
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
Iespējams, jums viss veiksies labi. Ļoti svarīgi koncentrēties uz galveno, saprast lietu būtību, īstenot ieplānoto dzīvē. Ieteicams pēc iespējas ierobežot kontaktus.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
Nav izslēgti negaidīti, bet pozitīvi likteņa pagriezieni, kas gan var beigties ar finansiāliem zaudējumiem vai negaidītiem tēriņiem. Neaizdodiet draugiem naudu un neaizņemieties paši.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
Esiet reālists, neļaujieties ilūzijām un nepieļaujiet, ka jūs ietekmē citu viedokļi. Var izraisīties konflikts ar priekšniecību.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
Smaga darba diena. Iespējamas nesaskaņas ar apkārtējiem, piemēram, ar kolēģiem vai kaimiņiem jūsu mājā. Esiet pacietīgs!
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
Iespējams, šī diena būs bagāta ar notikumiem, kas skar jums tuvus cilvēkus. Nevajadzētu ņemt kredītu.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
Zvaigznes sola veiksmi profesionālajā darbībā. Spēja racionāli sadalīt laiku pozitīvi ietekmēs jūsu darba rezultātus. Šodien nav vēlams noskaidrot attiecības.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
Smaga un bīstama diena, saistīta ar tikumīgu tīrību, atbrīvošanos no svešām domām. Darbā mazāk pļāpājiet.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
Ambiciozie žesti un iniciatīvas var radīt partnera pretestību. Iespējami konflikti ar bērniem vai mīļoto cilvēku – var būt ļoti grūti atzīt viņu tiesības uz savu viedokli.
Zivis 19.februāris - 20.marts
Dienai raksturīga spēku koncentrācija un enerģiju pārveidošana. Ieteicams visus spēkus veltīt svarīgākajiem darbības virzieniem. Nav vēlams mājās sākt remontu.