Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Vakara Ziņas \ Šovbizness

Izbalsotā Ieva nodod Škutānam viceprinceses Madaras spēku

LNT šovu atstājusī bārmene Ieva Zariņa kameru priekšā «princim» Valdim Škutānam nodoto burciņu ar mistisku spēka avotu, izrādās, bija saņēmusi no iepriekšējā šova viceprinceses Madaras Grīnbergas.

Pašai Ievai šovs cerētās pārmaiņas dzīvē diemžēl tā arī neieviesa.

Mistiskā spēka dāvana no šova «Latvijas princese 2009» izbalsotās dalībnieces bārmenes Ievas Zariņas rokām «princim» Valdim Škutānam patiesībā nāk no iepriekšējā šova viceprinceses un Ievas labas draudzenes Madaras Grīnbergas. «Pirms došanās šovā Madara man uzdāvināja burciņu ar šķidrumu, kurā ir lapiņa. Tā bija simboliska dāvana, kurai vajadzēja man dot šovā spēku. Taču es tiku izbalsota jau pirmajā dienā, un man gribējās šo spēka dāvanu nodot kādam tālāk. Tā kā Škutānam ir jābūt pietiekami spēcīgam, lai no divpadsmit meitenēm izvēlētos īsto princesi, es šo dāvanu nodevu viņam,» stāsta Ieva.

Sākoties šova filmēšanai, Ieva sapratusi, ka viņai nav mazākās vēlmes cīnīties par princeses kroni. «Tas nebija uztraukums, jo pie kamerām esmu pieradusi no bērnības, kad vēl darbojos «Juniors TV». Es vienkārši sapratu, ka šis šovs nav tas, kas man vajadzīgs. Es varu droši teikt, ka televīzijas ekrānā tiku parādīta tāda, kāda es tobrīd biju,» atzīst Ieva. Pozitīvais šova aspekts ir arī tas, ka meitenei vairs nav jāmelo vecākiem par to, ka viņa strādā nevis naktsklubā «Coyote Fly», bet kādā kafejnīcā. «Tā īsti nebija, ka vecāki manu īsto darba vietu uzzināja, sēžot pie televizora un skatoties šovu. Es viņiem atklāju patiesību īsi pirms šova pirmās sērijas parādīšanas. Vecāki to uztvēra ļoti pozitīvi,» »VZ« stāsta Ieva.