Svētdiena, 19.maijs

redeem Lita, Sibilla, Teika

arrow_right_alt Latvijā \ Politika

Kamparam dāvinās individuālus biznesa angļu sarunvalodas kursus

Valodu pakalpojumu uzņēmums "Baltic Media Ltd." nolēmis dāvināt intensīvus individuālos angļu valodas kursus ekonomikas ministram Artim Kamparam (JL), pastāstīja uzņēmuma pārstāvis Kaspars Zvergis.

Kā norādīja Zvergis, pašlaik uzņēmumā tiek gatavots dāvinājuma čeks, kas tiks nosūtīts ministram gan pa pastu, gan elektroniski.

Uzņēmums "Baltic Media Ltd." arī apņemas Kamparam nodrošināt bezmaksas tulku pakalpojumus divās svarīgās starptautiskās tikšanās vēl šogad. Ar 50% atlaidi "Baltic Media Ltd." apņemas nodrošināt individuālu angļu valodas apmācību vai apmācību mazā grupā arī valsts augstākajām amatpersonām tuvāko trīs mēnešu laikā.

"Mums kā Latvijas patriotiem ļoti bieži ir neērti redzēt, kā mūsu amatpersonas publiski bojā valsts reputāciju, demonstrējot savas nepilnīgās svešvalodu zināšanas, kā arī necienot savu dzimto valodu un neizmantojot profesionālu tulku pakalpojumus," norādīja "Baltic Media Ltd." izpilddirektors Aigars Apsāns, kā pēdējo spilgtāko piemēru minot Kampara uzstāšanos Stokholmā.

Stokholmā Kampars visnotaļ neveikli atbildēja zviedru žurnālistiem par to, kādas būs Latvijas valdības sarunas ar starptautiskajiem aizdevējiem tuvāko divu mēnešu laikā.