Otrdiena, 7.maijs

redeem Henriete, Henrijs, Jete

arrow_right_alt Sports

Rīgā atklāj pirmo kērlinga halli Baltijā

8. oktobrī Rīgā, Biķernieku ielā 121h tika atklāta Baltijas valstīs pirmā specializētā kērlinga halle.

Jauno halli svinīgi atklāja Latvijas Kērlinga asociācijas prezidents Kārlis Smilga un halles īpašnieka SIA „Ondulat” valdes priekšsēdētājs Ansis Regža,turpmāk šeit ikvienam būs iespējas apgūt olimpisko sporta veidu kērlingu.

Katru dienu, ieskaitot brīvdienas, no pulksten 7 līdz 23 būs pieejami divi kērlinga celiņi, ģērbtuves ar dušām, sapulču zāle un kafejnīca. Spēlēt gribētāji tiks nodrošināti ar visu nepieciešamo inventāru.

Ņemot vērā, ka uz viena celiņa vienlaicīgi spēlē līdz pat astoņiem spēlētājiem, izmaksas vienam spēlētājam būs no 2 līdz 3,5 latiem stundā. Savu apmeklējumu gan iepriekš vēlams saskaņot pa tālruni 29535379 vai e-pastu info@kerlingahalle.lv.

Par halles tālejošajiem mērķiem liecina tas, ka jau šogad tajā tiks rīkots Latvijas čempionāts vīriešiem un sievietēm, kur noskaidros komandas, kas pārstāvēs valsti Eiropas čempionātā.

„Šī ir olimpiskā sezona. Un šis ir nākamais solis olimpiskā sporta veida kērlinga attīstībai Latvijā. Ceru, ka jau pavisam drīz šajā hallē varēsim lepoties ar saviem olimpiešiem,” uzsver K.Smilga.