Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Latvijā \ Veselība

Rīkos labdarības izlozi cīņai ar vēzi

No 5. augusta līdz 9.septembrim notiks labdarības izloze, kuras ienākumus ziedos onkoloģijas rehabilitācijas atbalsta kabinetu izveidei, biznesa portālam "Nozare.lv" pastāstīja nodibinājuma "Rozes fonds" priekšsēdētāja Aija Karlane.

"Bieži vien onkoloģijas centru telpas ir nemājīgas un pacientiem atrašanās tajos sagādā nepatīkamas izjūtas, tamdēļ nepieciešams vākt ziedojumus gaiša, profesionāla un bezmaksas rehabilitācijas atbalsta kabineta izveidei," uzsver fonda priekšsēdētāja.

Kā minimālo summu ieceru realizēšanai Karlane min 10 000 latu, ko plānots iegūt, pārdodot izlozes biļetes. To cena būs viens lats, un pagaidām apstiprināts, ka tās būs iespējams iegādāties brīvdabas atpūtas parkā "Egle" Rīgā, Kaļķu ielā 1a, taču plānots iesaistīt arī citas tirdzniecības vietas.

Izlozes galvenā balva ir kalnu divritenis "Cube Touring 2010", taču, kā norāda fonda priekšsēdētāja, paredzētas arī dažādas papildu balvas.

Ceturtdien, 5.augustā, plkst.18 brīvdabas atpūtas parkā "Egle" notiks preses konference, kurā klātesošos iepazīstinās ar izlozes norisi, kā arī galveno balvu. Konferencē piedalīsies fonda pārstāvji, atbalstītāji un onkoloģijas speciālisti.