Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Baltic Beach Party gatavs kulminācijai

Aizvadītas festivāla „ZZ Baltic Beach Party” jubilejas svinību pirmās divas dienas, kuras Liepājas pludmalē pulcējušas tūkstošiem dažādu un krāsainu cilvēku, kā arī virkni vienu par otru spilgtāku mūziķi, grupu un mākslinieku.

Šovakar, festivāla trešajā dienā, gaidāmi vēl grandiozāki un krāšņāki notikumi, kurus vainagos iespaidīgākais šovs festivāla vēsturē – igauņu kantrī pank grupas „Reigani” priekšnesums.

Tiesa, „Reigani” ne tuvu nebūs vienīgie, kas priecēs apmeklētāju tūkstošus. Uz galvenās skatuves šovakar uzstāsies arī melodiskie rokeri no Maskavas „Zveri”, rumāņu šovgrupa „Sistem”, kolorītie āfrikāņ no Norvēģijas „Madcon”, saulainais un jaukais projekts „Dario G” no Lielbritānijas, kā arī vairākas pašmāju mūziķi – grupa „Tumsa”, ansamblis „Labvēlīgais Tips”, kā arī Gacho.

Jaudas virsotnes sasniegs arī „Zelta saulrietu” skatuve, kuras dēļu izturību pārbaudīs gan punky glam rock brigāde no Ziemeļfrancijas „Skip The Use”, gan „Pērkons”, gan „Sērkociņu fabrikas vokāli instrumentālais ansamblis”, gan vairākas citas Latvijas grupas.

Ar pārliecību turpināsies notikumi arī uz „ZZ Beach Dance House”, kā arī virkni citām skatuvēm.

Bez mūzikas šovakar gaidāms arī vērienīgs aeroakrobātikas šovs „Red Bull Flying Bulls” izpildījumā. Lai to nenokavētu, pludmalē jāierodas pirms pulksten 20.30.