Otrdiena, 23.aprīlis

redeem Georgs, Jurģis, Juris

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Ainārs Mielavs koncertēs Cēsīs

Mielavs © organizatoru

13. novembrī Cēsu 2.pamatskolā viesosies Ainārs Mielavs ar koncertprogrammu "Nospiedumi".

Jaunajā koncertprogrammā "Nospiedumi" līdzās A.Mielava un G.Solas klasiskajam repertuāram, sākot ar "Jauns mēness" laiku dziesmām līdz visjaunākajām, tiks atskaņoti arī citu autoru darbi. Tās ir dziesmas, kas gadu gaitā atstājušas neizdzēšamas atmiņas - nospiedumus dziedātāja apziņā. Starp to autoriem ir Boriss Grebenščikovs, Mikaels Tariverdijevs, Bulats Okudžava, Zemfira, Žilbērs Beko, Pols Saimons un citi.

Koncerti - "iešana pie cilvēkiem" - A.Mielavam ir iešana pie savējiem: "Mūsu grupas muzikālā vēsture ir pietiekami ilga, lai koncertos vairs neiemaldītos sveši cilvēki, tādi, kuri nezinātu, ko viņiem šovakar darīt, vai kuri atnāk ziņkārības dēļ. Mēs braucam tikties ar "savas sektas dalībniekiem". Tā ir sekta, kas pielūdz mīlestību starp vīrieti un sievieti."

A.Mielava un Pārcēlāju albumā "Nospiedumi" - desmit kompozīciju angļu, krievu, itāļu un franču valodā. Dziesmu autori - Pols Saimons, Boriss Grebenščikovs, Mikaels Tariverdijevs un Boriss Pasternaks, Žilbērs Beko, Bulats Okudžava, Kets Stīvenss, Liza Džerarda un Brendans Perijs. Žanru amplitūda - no filmas Likteņa ironija melodijas līdz grupas Dead Can Dance skaņdarbam.