Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Latvijā \ Laika apstākļi

Lietus līs katru dienu, visu nedēļu

Nākamnedēļ gandrīz katru dienu gaidāms lietus, kas vietām būs īslaicīgs, bet vietām ar pērkona negaisu, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķi.

Brīvdienās laika apstākļus Baltijā noteiks paaugstināta atmosfēras spiediena apgabals, līdz ar to dažviet neliels lietus gaidāms tikai šodien, bet svētdien nokrišņi nav gaidāmi un spīdēs saule.

Brīvdienās pūtīs lēns līdz mērens vējš, bet nakts stundās, debesīm skaidrojoties, uz augsnes dažviet gaidāmas salnas, savukārt dienas laikā gaiss iesils no plus 14 līdz plus 19 grādiem.

Pirmdien Baltijas valstīm no dienvidiem tuvosies ciklons, līdz ar to uz Latviju virzīsies ļoti mitra un silta gaisa masa, tās ietekmē līdz pat nedēļas nogalei daudzviet līs, pirmdien dažviet stipri, ducinās arī pērkons.

Nākamnedēļ pūtīs lēns līdz mērens austrumu, ziemeļaustrumu vējš. Gaisa temperatūra gan naktīs, gan dienās paaugstināsies par diviem līdz četriem grādiem, līdz ar to dienā gaisa temperatūra būs no plus 15 līdz plus 22 grādiem, bet naktīs - no plus 6 līdz plus 13 grādiem.