Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Izklaide

Daudzviet Rīgas publiskajās vietās var sekot līdzi hokeja čempionāta spēlēm

Dažādās Rīgas publiskajās vietās hokeja fani, līdzīgi kā citus gadus, var sekot līdz tikko iesāktā Pasaules hokeja čempionāta spēlēm.

"Lido" atpūtas centrā uz lielajiem ekrāniem spēlēm varēs sekot līdzi no šodienas līdz pat 23. maijam, un īpaši visi fani tiks gaidīti uz Latvijas izlases spēlēm.

Kā katru gadu Latvijas izlases spēles uz lielā ekrāna ar kluba skaņu hokeja faniem verot piedāvās "Četri balti krekli", kur ieejas maksa uz hokeju būs viens lats, bet puslitru "Aldara" alus varēs saņemt par brīvu.

Pasaules hokeja čempionāta laikā daudzi Rīgas krogi pulcē daudzus hokeja fanus. Iepriekšējos gados arī Esplanādē un Kronvalda parkā bijušas fanu teltis, kurās pulcējies ievērojams skaits hokeja fanu.

Pasaules hokeja čempionāta laikā Manheimā, kas būs pilsētā, kurā spēlēs Latvijas hokeja izlase, darbosies īpašs latviešu krogs "Mannheim balti krekli".

Latviešu krogs "Mannheim balti krekli" ne tikai pulcēs fanus dzīvās mūzikas vakaros pēc hokeja spēlēm, bet arī kalpos kā informatīvais atbalsta punkts ikvienam latvietim, kurš no hokeja čempionāta laika uzturēsies Manheimā.

Par latviešu kroga izveidi Manheimā vienojušās četras puses - Manheimas īru krogs "Murphy's Law", "Četri balti krekli", SIA "Travel Art" un portāls "www.hokejs2010.lv".