Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Vakara Ziņas

Bekhema spiež vīru nodarboties ar seksu

© Scanpix

Bijusī meiteņu grupas "Spice Girls" dalībniece, tagad modes dizainere Viktorija Bekhema, kura pēdējā laikā ir burtiski apsēsta ar domu par meitiņas laišanu pasaulē, ne tikai "uzsēdusies" uz speciālas diētas, lai pieņemtos svarā, bet arī liek savam vīram, slavenajam futbolistam Deividam Bekhemam pastiprinātā režīmā pildīt laulātā drauga pienākumus.

Jau pirms kāda laika ārsti brīdināja dziedātāju-dizaineri, ka viņas ķermeņa mazā svara dēļ var rasties grūtības ar apaugļošanos, tādēļ, lai pieņemtos svarā, Bekhema ēd pārtiku ar paaugstinātu ogļūdeņraža saturu. Turklāt viņa ir arī sastādījusi intīmās dzīves grafiku, ko viņas vīram ir diezgan grūti ievērot, jo Bekhemam sieva seksuāli jāapmierina piecas reizes dienā.

Bekhemu pāris bērniņu "sāka taisīt" jau Lieldienu brīvdienās, ko viņi pavadīja Karību jūras salās, taču tagad futbolists palūdzis sievai nelielu atelpu. Viņu var saprast, jo visai grūti būt uzdevumu augstumos laulības gultā, kad savainota Ahilleja cīpsla. Pašlaik Bekhems dakterē savainoto kāju Losandželosā, kamēr sieva darba darīšanās atrodas Londonā.