Ceturtdiena, 18.aprīlis

redeem Jadviga, Laura

arrow_right_alt Latvijā

Aizsardzības ministrijas ēkā darbu sācis karavīru Rekrutēšanas punkts

Šodien darbu sācis Rekrutēšanas punkts, kurā interesenti var iegūt informāciju par profesionālā dienesta iespējām Nacionālajos bruņotajos spēkos (NBS). Rekrutēšanas punkts atrodas Aizsardzības ministrijas ēkā Rīgā, Kr.Valdemāra ielā 10/12. Apmeklētāju pieņemšanas laiki darba dienās ir no plkst.10 līdz 15, informē ministrijas Preses nodaļā.

Ar informāciju par profesionālā dienesta iespējām NBS ir iespējams iepazīties un aizpildīt pieteikuma anketu arī interneta vietnēs "www.mil.lv" un "www.rjc.gov.lv", nosūtot to Rekrutēšanas un jaunsardzes centram uz elektroniskā pasta adresi, pa faksu vai pastu. Lai vienkāršotu šīs informācijas atrašanu, minētajās interneta vietnēs ir izvietots informatīvs baneris, kuru nospiežot, kandidāts uzreiz nokļūst sadaļā ar informāciju par pieteikšanās un atlases procesa aprakstu.

Līdz šā gada aprīļa vidum dienestam bruņotajos spēkos pieteikušies 413 kandidāti. Atlasi ir izturējuši 96 kandidāti. Šogad dienestā bruņotajos spēkos kopumā plānots pieņemt vairāk nekā 400 karavīru.