Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Vakara Ziņas

Kurusova plāno emigrēt uz Itāliju

© f64

Savdabīgu derību rezultātā dejotāja Aleksandra Kurusova divus mēnešus bez maksas apgūs itāliešu valodu – to viņa darīs gan pie profesionāla pasniedzēja, gan izmantojot sava drauga Roberto palīdzību.

Ugunīgā dejotāja Aleksandra Kurusova neslēpj sajūsmu par Itāliju un pēc viesošanās pie dziedātāja Roberto Meloni (ar viņu kopā Kurusova savulaik piedalījās Eirovīzijā projekta "Pirates Of The Sea" sastāvā) ģimenes arvien nopietnāk sākusi apsvērt domu pamest Latviju: "Man patīk itāliešu temperaments, skaļais sarunāšanās veids un viņu mentalitāte."

Iepriekš realizēt ieceri par pārcelšanos uz Itāliju traucējusi valodas barjera. "Man bija sarunas par iespēju piedalīties šovā "Dejo ar zvaigzni" Itālijā, bet diemžēl manas itāliešu valodas zināšanas ir ļoti sliktas," skaidroja dejotāja. Tāpēc noslēgtās derības ar mūziķi Jāni Strapcānu un LNT humora raidījuma tēlu Noru Koks nākušas laikā. To būtība ir šāda: divus mēnešus trijotne apgūs itāliešu valodas pamatus, bet pēc tam, kārtojot valodas testu, tiks noteikts uzvarētājs. Dejotājai gan svarīgākas par uzvaru derībās ir pašas mācības. "Pagaidām itāliešu valodā māku tikai dažas frāzes, un lielākā daļa no tām nav tās pieklājīgākās. Tagad vairs neļaušu Roberto man atteikt un piespiedīšu palīdzēt apgūt valodu," kareivīgi nosaka Kurusova. Viņas aizbraukšana uz Itāliju varētu notikt vasaras sākumā.