Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Sports \ Ziemas sports

Krievijas sportisti neapmierināti ar pārtiku, norvēģu biatlonisti ar sporta tērpu

© Scanpix

Kamēr vēl daudzi sportisti nemaz nav nokļuvuši Vankūverā, tikmēr Krievijas olimpieši izteikuši neapmierinātību par ēdienu, bet norvēģu biatlonisti - par sporta kombinezonu.

Krievijas olimpiskās vienības ārste Valentīna Ridela ir neapmierināta ar Vankūverā piedāvāto pārtikas produktu sortimentu, ēdienu garšu un barošanas organizāciju. Tāpat ārste atzīst, ka sportistus baro ļoti mazā virtuvē.

 

Ridela atzīst, ka ēdienu sortiments esot ļoti mazs, taču no kaloriju daudzuma viss ir pareizi. Izņemot šo problēmu ar ēdienu, viss pārējais esot kārtībā un pieņemams.

 

Taču krievi nav vienīgie, kas ir neapmierināti ar kaut ko. Norvēģu biatlonists Emīls Egle Svendsens ir neapmierināts ar olimpiskajām spēlēm paredzēto sporta kombinezonu, kurš esot biezāks nekā parastie kombinezoni un šajā siltajā laikā tajā esot pārāk karsti. Jāatzīmē, ka pavisam nesen Vistlerā termometra stabiņš rādīja +7 grādus. "Ceru, ka sacensību laikā būs mīnusi, savādāk man nāksies kombinezonu vilkt uz plikas miesas. "

 

Līdzīgās domās ar Svendsenu ir Larss Bergers, kurš jau pēc pirmā treniņa atzina, ka sporta kombinezonos esot pārāk karsti.