Otrdiena, 19.marts

redeem Jāzeps

arrow_right_alt Sports

Prezentēs Latvijas olimpiskās delegācijas tērpus

20.janvārī, pulksten 12.00, Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) ģenerālsponsora SIA "Latvijas Mobilais Telefons" telpās (Ropažu iela 6) notiks Latvijas Olimpiskās delegācijas tērpu prezentācija.

Sportisti demonstrēs Vankūveras ziemas Olimpiskajām spēlēm īpaši sagatavotas parādes un starta formas. Mūsu delegācija Olimpisko spēļu atklāšanas parādē iesoļos tērpos, kuros dominēs trīs krāsu gammas - balta, sarkana un melna, ar iestrādātiem latvisku rakstu motīviem.

Parādes un brīvā laika apģērbu kolekciju un dizainu veidojusi Igaunijas kompānija "ATLM Design OU". Savukārt starta un iesildīšanās formas ziemas sporta veidos jau tradicionāli nodrošinās kompānija "Adidas".

Latviju no 2010. gada 12. līdz 28.februārim Vankūverā pārstāvēs aptuveni 60 olimpieši sešu sporta veidu desmit disciplīnās.

Olimpiskajās spēlēs Latvijas sportisti startēs hokejā, biatlonā, kamaniņu sportā un šorttrekā, Olimpisko spēļu kvalifikācijas sacensībās veiksmīgi turpina piedalīties mūsu bobsleja, skeletona, ātrslidošanas un snovborda pārstāvji, bet par vietām komandā vēl jācīnās kalnu slēpošanā un distanču slēpošanā.

Latvijas Olimpisko komiteju atbalsta LOK ģenerālsponsori SIA "Latvijas Mobilais Telefons" un a/s "Latvijas Valsts meži", LOK sponsori a/s 'Swedbank" un a/s "Latvijas Gāze“, kā arī sadarbības partneris reklāmas kompānija "JCDecaux".