Otrdiena, 19.marts

redeem Jāzeps

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Harijam Ozolam un Santai Zapackai jauna koncertprogramma

Harijs Ozols un Santa Zapacka ir sagatavojuši īpašu koncertprogrammu Valentīna dienai. Koncertā skanēs pilnīgi jaunas dziesmas, kas tapušas īpaši šim koncertam.

Koncetprogrammā piedalīsies arī viesi: jaunais un skatītāju iemīļotais dejotāju pāris Viola Abramova - Mailīte un Rihards Mailītis, kā arī no "Čikāgas Piecīšiem" -visu iemīļotais duets Lorija Vuda un Armands Birkens no Čikāgas!

Harijs Ozols mīlestību raksturo kā vēlmi rūpēties par otru, atteikties no sava Ego otra dēļ – uzklausīt, sadzirdēt un atbalstīt otru cilvēku!

Santa Zapacka un Harijs Ozols savu koncetu nespēj iedomāties bez dejotājiem, kuri ar ķermeņa valodu spēj paust to pašu, ko dziesmas ar tekstiem un mūziku, un Mailīšu pāris ir lielisks piemērs tam, ka arī dzīvē ir iespējams mīlas duets. Īpaši šim vienam koncertam no Čikāgas atlidos Armands Birkens, ko Harijs Ozols uzskata par visromantiskāko latviešu dziedātāju ar īpašu un neatkārtojamu balss tembru. Arī Armands Birkens šim koncertam sagatavojis jaunas dziesmas, bet, protams, būs arī visu iemīļotās dziesmas, kā “Ir septiņi no rīta …” un citas.

14. februārī VEF Kultūras pilī abi mākslinieki sniegs koncertu, lai apliecinātu pasaulei, ka mīlestība ir dzīves lielākā emocionālā vērtība.