Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Vakara Ziņas \ Skandāli

Bas­ket­bo­lis­ti no­nievā biju­šās drau­dzenes

Bas­ket­bo­lis­ti – «tu­sē­tā­ji» sā­ku­ši piekopt neglī­tu taktiku: par pašu rī­ko­to dzerstiņu ļaunu­ma sakni padarīt biju­šās drau­dzenes. Tā pirms kā­da laika ar nievā­jo­šu ko­lā­žu palīdzī­bu Kris­taps Valters izteica visu, ko do­mā par «princesi » Madaru Grīnbergu,bet nu­pat Armands Šķē­le paziņo­jis, ka pārtrau­cis at­tiecī­bas ar Elgitu Mago­ni, jo meitene pārlieku aizrau­jo­ties ar burziņiem.

Madara atbild Valteram

Ja ap­lū­ko­tu pēr­nā gada lie­lāko dzer­stiņu naktsklubos foto­grāfijas, te­ju ne­iztrūksto­ša sastāv­daļa tajās bū­tu kāds no brāļiem Valte­riem un viņu amatabrālis Ar­mands Šķēle.Nu «tusētāji» pār­gājuši pre­tējā no­metnē un sākuši mo­ralizēt, kauninot ar viņiem ko­pā ballējušās meite­nes. »VZ« jau rakstī­ja par Kristapa Valte­ra atrie­bī­bu ne­draugiem, publicējot savā gale­rijā por­tālā draugiem.lv aizskarošas ko­lāžas un bēr­ndārznieka cienī­gus stāstiņus. Par vienu no saviem centrālajiem upuriem Valters jaunākais bija izvēlējies «prince­šu» šo­va dalībnie­ci, kādreizējo Šķēles draudze­ni Madaru Grīnbergu. Meite­ne gan sarunā ar »VZ« pauž pār­lie­cī­bu, ka šajā gadī­jumā vie­nī­gais upuris ir pats Valters, kurš tādējādi parāda savu stulbumu. «Protams, sākumā man bija ne­patī­kami, ie­raugot Valte­ra veido­tās ko­lāžas. Tagad, go­dī­gi sakot, man viņa ir žēl, jo tas ir no­žēlo­ja­mi, ka pie­au­dzis vī­rie­tis iznie­ko sa­vu laiku,veido­jot kaut kā­das bildī­tes. Tā pa­rasti rī­ko­jas ne­no­briedu­ši bērni. Ma­nu­prāt, ar to viņš visvairāk pa­ze­mo pats se­vi,» do­mā Ma­da­ra.

Šķēle vairs nedzers?

Nu Valte­ra pē­dās se­ko­jis arī līdz šim pats aktī­vā­kais klubu apmeklē­tājs no basketbolistu aprindām – Armands Šķē­le. Sportists dzelte­na­jai pre­sei atklā­jis, ka pusga­du ilgu­šās attie­cī­bas ar ne­pilnga­dī­go Elgitu Ma­go­ni nu piede­rot pa­gātnei un galve­nais šķirša­nās ie­mesls esot tie­ši drau­dze­nes bie­žā uzdzī­ve, par ko viņš informēts,pat atro­do­ties Itā­lijā. Jā­atgā­dina, ka Elgitas pa­ziņas »VZ« jau ie­priekš klāstī­ja par skanda­lo­zā pā­rī­ša attie­cī­bu pa­jukša­nu, ta­ču pa­ti meite­ne šo informā­ciju visiem spē­kiem no­lie­dza un apgalvo­ja, ka attā­lums (Šķēle šo­brīd spē­lē Itā­lijā) nav mazinā­jis viņu jū­tas. Attālums varbūt nē, bet ballē­šanās trū­kums (un to pārmē­rība otrai pusei) gan: klāstot par abu šķirša­nos, Šķē­le bildis, ka turpmāk Elgitai ballī­tēs nāksies iztikt bez viņa kompā­nijas un viņa va­rot «šaut [pa klu­biem] vie­na pa­ti».

«Eņģelītis» krogos tomēr parādās

Tie­sa, Šķē­les vārdi ne īpa­ši saskan ar darbiem – viņš turpina apmeklēt naktsklu­bus, tikai ne vairs «Coyote Fly», bet citus. Jau nā­ka­ma­jā die­nā pēc Zie­massvētku nosvinēša­nas basketbo­lists bija ma­nāms atpū­šo­ties kā­dā bā­rā, ku­rā likte­ņa iro­nijas vai sa­ga­dī­ša­nās pēc bija arī abas viņa bijušās – Grīnberga un Ma­go­ne. Kā no­vē­ro­ja »VZ«, ne­pilnga­dī­gā Elgita jo­pro­jām basketbo­listam mē­ģinā­ja kā­du laiku se­kot, ta­ču ne­sekmī­gi, bet ar Ma­da­ru sportists visai drau­dzī­gi pa­tērzē­ja. Ie­spē­jams, tas kļu­va par pama­tu ziņām par Grīnbergas un Šķē­les attie­cī­bu atjau­no­šanos. Pa­ti Ma­da­ra par šīm baumām sa­ru­nā ar »VZ« no­smējās, no­rā­dot, ka viņai «nav un vairs ne­kad ne­būs attie­cī­bas ar Armandu Šķē­li». «Tas, kas ir rakstīts, ir pilnī­gā­kais sviests. Mums ar Armandu arī pēc ķirša­nās ir cilvē­cī­gas attie­cī­bas. Īsi pirms jaunā gada ar Armandu sa­skrē­jā­mies vie­nā klu­bā un vienkārši apru­nā­ja­mies. Un no tā kāds atkal izdo­mā­jis sa­zin ko. Es no­teikti ne­esmu un ne­bū­šu ko­pā ar Armandu, » strikti noteica Ma­da­ra.