Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Horoskopi

Trešdiena, 23.decembris

Auns 21.marts - 19.aprīlis
Paaugstināta intelektuāla aktivitāte būs visas dienas garumā, bet ieteicams strādāt savā, nevis citu uzspiestā tempā. Izrunājieties ar dzīvesbiedru!
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
Jaunas tikšanās un iepazīšanās ar laiku var pāraugt ciešā draudzībā. Spēsit izprast draugus un arī raksturot savu emocionālo pašsajūtu.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
Mierīga un rāma diena, kuru vislabāk pavadīt kopā ar draugiem un domubiedriem. Varat piedalīties semināros un kvalifikācijas celšanas kursos.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
Aktīvi strādājot, radīsies daudz jaunu ideju. Var kārtot darījumus, ieteicams apmeklēt kultūras pasākumus. Neatsakiet draugam!
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
Kopīgs intelektuāls darbs nesīs lieliskus augļus. Kritiski un dīvaini apstākļi var atnest jaunu, liktenīgu draudzību. Kāda situācija var likt pavisam citādi paraudzīties uz dzīvi.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
Laba diena, lai komunicētu ar mīļoto cilvēku, apspriestu kopīgi piedzīvoto un nākotnes plānus. Esiet uzmanīgi ar sīkumiem!
Svari 23.septembris - 22.oktobris
Sekmēsies ilgs, monotons un lielu koncentrēšanos prasošs darbs. Darbā ar papīriem un pārrunās veiksme būs jūsu sabiedrotā.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
Sekmēsies radoši darbi. Pieaugs nepieciešamība pēc plašākas sabiedrības. Neatsakiet padomu, jo īpaši – bērniem un draugiem.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
Nāksies vien beidzot risināt ģimenes problēmas un padarīt tos darbus, ko jau sen esat apsolījis savai ģimenei.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
Varat atpūsties fiziski, bet diena ir īpaši piemērota intensīvai intelektuālai slodzei. Sekojiet informācijai, jo iespējams īpašs garīgs piedzīvojums.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
Var uzrasties jauns un ilgstošs ienākumu gūšanas veids. Darbā praktiski izniekota diena – daudz sarunu, kontaktu, bet jēgas – nekādas.
Zivis 19.februāris - 20.marts
Varat atļauties dienu veltīt savām privātām vajadzībām. Apmeklējiet skaistumkopšanas salonu, lasiet grāmatas, baudiet mākslu... Neparakstiet dokumentus!