Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Šodien sāk pārdot "Metallica" Rīgas koncertu biļetes

Šodien, plkst. 10.00 tiek uzsākta biļešu tirdzniecība uz diviem grupas "Metallica" koncertiem, kas 2010. gada 17.aprīlī un 18.aprīlī norisināsies "Arēnā Rīgā" uz 360 grādu skatuves. Biļetes var iegādāties "Biļešu paradīzes" kasēs visā Latvijā un interneta lapā www.ticketpro.lv, informē Koncertaģentūra FBI.

Skatītāju vietas atradīsies visapkārt skatuvei. Stāvbiļetes cena ir Ls 30, bet sēdvietas cena - Ls 40. Labākās sēdvietas biļetes cena (LMT Biznesa kluba zonā un atbilstošās vietās pretējā pusē) ir Ls 50.

"Metallica" koncertos skatuve atradīsies zāles vidū, dodot iespēju apmeklētājiem skatīt grupas priekšnesumu no visām pusēm.

Šī ir arī pirmā reize, kad A klases mūziķi izziņo uzreiz divus koncertus Latvijā.

Latvijā "Metallica" ieradīsies grandiozās pasaules turnejas "World Magnetic Tour" ietvaros. Koncertu biļetes daudzās valstīs tiek izpirktas rekordlielos ātrumos, tā, piemēram, uz diviem "Metallica" koncertiem Oslo, Norvēģijā 48 000 biļetes tika izpārdotas nepilnas dienas laikā, bet uz uzstāšanos Santjago, Čīlē 10 000 biļetes izpirktas vien dažās stundās.

"Metallica" Rīgas koncerti izraisījuši lielu ažiotāžu arī Igaunijā. Tur biļetes pārdošanā nonāk vienlaicīgi ar Latviju - šodien plkst. 10.00. Atgādinām, ka grupas "Metallica" koncertu Tallinas Dziesmu svētku estrādē 2006. gadā apmeklēja 78 000 skatītāju un tas joprojām ir visapmeklētākais koncerts Baltijas valstu vēsturē, apsteidzot gan Madonnas, gan Maikla Džeksona šovus.