Svētdiena, 19.maijs

redeem Lita, Sibilla, Teika

arrow_right_alt Pasaulē

Aculiecinieks stāsta par baisu avāriju Lietuvā: Balons lidoja, bet pasažieri krita no tā ārā

© Pixabay.com

Šausminoša avārija notikusi svētdienas vakarā Lietuvā, Šilutes rajonā. Ap 20.30 vakarā Vilkai Kampos ciema iedzīvotāji pēkšņi ieraudzīja patiesi biedējošu skatu - gaisa balonu, kurā atradās 7 cilvēki, ko aizpūta spēcīgas vēja brāzmas. Ziņo lrytas.lt.

Spēcīgu vēja brāzmu ietekmē gaisa balons strauji krita, ietriecās mājas jumtā, pēc tam vēl vienā, un nolauza divus kokus.

No gaisa balona krita cilvēki. Aculiecinieki atklāja, ka pirmais cilvēks izkritis pēc pirmā balona trieciena mājas jumtā.

“Pēc dažiem desmitiem metru izkrita otrs cilvēks. Balons joprojām lidoja kādu kilometru, un pasažieri turpināja krist. Ciema iedzīvotāji skrēja skatīties vai tiem, kas izkrita, bija vajadzīga palīdzība. Tas bija neticams skats, un pats notikums ir grūti aptverams. Uz ciemu steidzās daudz ātrās palīdzības mašīnu, visu ciemu izgaismoja to mirgojošās gaismas,” pastāstīja ciema iedzīvotājs Mindaugs.

Gaisa balonā lidoja 6 pasažieri - viņu vidū divi nepilngadīgie - un balona vadītājs. Visi pēc negadījuma nogādāti slimnīcā.