Piektdiena, 3.maijs

redeem Gints, Uvis

arrow_right_alt Pasaulē

Princis Viljams trīs nedēļas no Keitas glabāja īpašu noslēpumu

© Scanpix

Kas ir lielākais noslēpums, ko princis Viljams glabājis no Keitas Midltones? Ar stāstu dalās "mirror.co.uk".

Kembridžas hercogs un hercogiene 29. aprīlī svinēja savu 13. kāzu gadadienu. Karaļnama eksperts Roberts Hardmans dalās atmiņās par karalisko saderināšanos.

"Kad karaliskais pāris paziņoja, ka ir saderinājušies, mūs interesēja viss, sākot ar kleitas dizaina un beidzot ar to, kas piedalīsies ceremonijā," viņš skaidroja.

"Cilvēkiem patīk pavadīt dienu, vērojot citu ballītes, tāpēc interese jau no paša sākuma bija milzīga."

Princis Viljams un Keita Midltone izraisīja lielu ažiotāžu, kad viņi apprecējās 2010. gadā. Intervijā televīzijai jaunlaulātie pastāstīja par savu romantisko atvaļinājumu Kenijā, kura laikā Viljams bildināja Keitu, izmantojot savas mātes princeses Diānas saderināšanās gredzenu.

"Šī ir vieta, kur mans tēvs aizveda mani un manu brāli neilgi pēc mūsu mātes nāves," viņš teica intervijā. "Kad es domāju par labāko vietu, kur bildināt Keitu, es nevarēju iedomāties labāku vietu."

Viņš arī atklāja, ka jau trīs nedēļas pirms jautājuma uzdošanas vienmēr līdzi nēsājis karaliskā juveliera darināto gredzenu.

"Es zināju, ka, ja šī lietiņa pazudīs, man būs lielas nepatikšanas," viņš piebilda.

Septiņus gadus vēlāk Viljama brālis princis Harijs izraisīja vētru medijos, paziņojot par saderināšanos ar amerikāņu aktrisi Meganu Mārklu. Viņi par to paziņoja 2017. gada novembrī.

Meganas saderināšanās gredzens ir ar Botsvānas dimantu, ko ieskauj divi mazāki akmeņi no princeses Diānas kolekcijas. 2019. gadā Megana atjaunināja savu gredzenu, aizstājot oriģinālo gredzena stīpu ar zelta joslu, kas inkrustēta ar smalkiem dārgakmeņiem.