Ceturtdiena, 2.maijs

redeem Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

arrow_right_alt Latvijā \ Reģionos

Aleksandrovas pamatskola lūdz palīdzību

© Ekrānuzņēmums

Ar Aleksandrovas mācībspēkiem un audzēkņiem iepazināmies šopavasar, kad ar ziedotāju atbalstu esam palīdzējuši īstenot vienu no skolas sapņiem – tās dārzā iekārtojām jaunu siltumnīcu, raksta tavidraugi.lv

Aleksandrovas pamatskola ir Krāslavas novada pašvaldības dibināta iestāde, kur speciālās pamatizglītības programmas izglītojamiem ar garīgās attīstības traucējumiem (A, B un C līmenī) apgūst ap 90 dažāda vecuma bērnu. Biedrība Tavi draugi skolu atbalsta kopš 2023. g. ar pārtikas, apģērbu, higiēnas un sadzīves preču piegādēm.

"Mēs esam apņēmības pilni piepildīt vēl vienu no Aleksandrovas pamatskolas sapņiem - skolai ļoti trūkst droša, skaista un funkcionāla bērnu rotaļu laukuma, kas būtu piemērots dažāda vecuma bērniem, kā arī bērniem ar īpašām vajadzībām. Priekam jau daudz nevajag. Tikai krāsas, smieklus un kopā būšanu!" uzsver tavidraugi.lv
Šobrīd skolas pagalmā, skumīgas, vējā šūpojas vecas, metāla šupoles, uz asfaltētā laukuma uzzīmētas klasītes un skolas darbinieku izveidotais riepu tārpiņš ir skolēnu rotaļu laukums.

Sadarbībā ar laukumi.lv ir atrasts izcilas komplektācijas rotaļu laukums, kas precīzi atbilst nepieciešamajam. Aicinām Tevi palīdzēt mums piepildīt bērnu sapni un ziedot, lai kopīgiem spēkiem savāktu nepieciešamos 8865.50 EUR!

Ziedot var šeit: https://www.tavidraugi.lv/projekti/rotalu-laukums-aleksandrovas-pamatskolai/