Sestdiena, 18.maijs

redeem Ēriks, Inese, Inesis

arrow_right_alt Latvijā \ Izglītība & Karjera

Diskutēs par komercizglītību Latvijā

Lai aktualizētu jautājumu par komercizglītības nozīmīgumu, Rīgas komercģimnāzija šodien Rīgas domē organizē diskusiju „Kā iemācīt pelnīt? Praktiski pielietojama izglītība – Latvijas ekonomikas balsts.”

Diskusija notiks pulksten 15.00 Rīgas domes konferenču zālē.

Rīgas komercģimnāzijas direktores vietniece Svetlana Valdmane nra.lv pastāstīja, ka diskusijas mērķis ir dalīties 20 gadu pieredzē uzņēmējdarbības spēju aktivizēšanā un pilnveidošanā mācību procesā vispārizglītojošajā skolā. Tās laikā Rīgas komercģimnāzijas skolotāji un skolēni sniegs ieskatu skolas izglītības programmās, radīs priekšstatu par uzņēmējprasmēm un to aktivizēšanas un pilnveidošanas iespējām vispārizglītojošo skolu dažādu mācību priekšmetu ietvaros, dalīsies pieredzē par privātu un mājsaimniecību finanšu plānošanas iemaņām, kas iegūtas ekonomiska bloka mācību priekšmetos, stāstīs par konkurētspējas un radošuma attīstīšanu kultūrizglītības un profesionāli orientētajos mācību priekšmetos.

Diskusijā ir aicināti piedalīties Rīgas Domes deputāti, Rīgas skolu skolotāji, nevalstisko organizāciju pārstāvji un citi interesenti. Tās noslēgums plānots pulksten 17.00