Sestdiena, 4.maijs

redeem Vijolīte, Viola, Vizbulīte

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

“Carnival Youth” sola jaunas dziesmas un piesaka koncertu “Palladiumā”

© Publicitātes foto

Pēdējā laikā savās aktivitātēs pierimusī pašmāju grupa “Carnival Youth” 18. oktobrī atgriezīsies ar koncertu koncertzālē “Palladium”, lai svinētu sava debijas albuma “No Clouds Allowed” desmit gadu jubileju.

Šis koncerts gan nebūšot tikai “Carnival Youth” retrospektīvs atskats uz pēdējos desmit gados radīto un piedzīvoto - tiek solīta iespēja dzirdēt arī pavisam jaunas dziesmas no 2025. gadā gaidāmā albuma.

“Mūsu dziesmas šo dekādi dzīvojušas un mainījušās mums līdzi, ar katru koncertu iegūstot arvien jaunu skanējumu. Kopā ar vēl nepublicētām jaunajām dziesmām oktobrī izpildīsim arī dažas sen nespēlētas dziesmas no debijas albuma, kas, iespējams, vēl pēdējo reizi izskanēs tieši šajā koncertā,” saka grupas dalībnieks Roberts Vanags.

Līdz ar koncerta izziņošanu “karnivāļi” laiduši klajā arī sava debijas singla “Never Have Enough” koncertvideo. Tas filmēts 16. marta koncertā Liepājas Kultūras namā “Wiktorija”. “Liepājā koncerti parasti ir emocionāli uzlādēti un jutām, ka šis nebūs izņēmums,” atminas Edgars Kaupers. “Gribējās to iemūžināt un - kāda laime! -, pateicoties brāļiem Lumjēriem un Edisona kungam mums ir iespēja fiksēt kustību laikā. Tieši to arī esam izdarījuši. Paldies jāsaka maniem un Roberta skolasbiedriem no Kultūras akadēmijas, kuri ar kameru ir “uz tu” un palīdzēja mums šo īstenot.”