Ceturtdiena, 16.maijs

redeem Edijs, Edvīns

arrow_right_alt Izklaide

Latviešu dīdžejs [Ex] da Bass izdod šogad jau trešo starptautisko singlu

© Publicitātes foto

Populārākajās mūzikas straumēšanas platformās nonācis jauns dīdžeja [Ex] da Bass (Mareks Dainis) radio singls “Deja Vu”, kas tapis sadarbībā ar jauno deju mūzikas talantu no Somijas – Devinity (Joel Pirinen).

Ja īsumā par dziesmu “Deja Vu”, tad tā ir kārtējais [Ex] da Bass meistardarbs klubu mūzikas lauciņā. To, atbilstoši tā stilistikai un pie attiecīgas apstrādes, varētu viegli iedomāties skanam arī Eirovīzijā.

Dziesma ir ieturēta abu valstu - Latvijas un Somijas - pašlaik aktuālākajās komerciālās deju mūzikas labākajās tradīcijās. Vokālās partijas uzņēmusies somu dziedātāja un dziesmu autore Joanna (Joanna Heikkinen), kuras balsī saklausāmas zināmas līdzības ar vienu no pašlaik pasaulē populārākajām dziedātājām Dua Lipa.

“Ar Devinity mani iepazīstināja ballītē Helsinkos, kur savas iepriekšējās muzikālas sadarbības ietvaros biju devies uzstāties kopā ar pasaulē labi zināmo spāņu dīdžeju, “EDMA 2024” nominācijas “Gada labākais remiksētājs” ieguvēju Sak Noel. Džoelam ir tikai 24 gadi, bet viņa muzikālie veikumi straumēšanas platformās jau ir atskaņoti vairāk nekā 10 miljonus reižu! Jāpiemin arī faktu, ka viņš ir sadarbojies ar tādiem lieliskiem deju mūzikas māksliniekiem kā Calvo, Dazz un Viva La Panda. Un tas ir tikai sākums!” par savu jauno sadarbības partneri sajūsminās [Ex] da Bass. “Savu mūziku viņš raksturo kā popa un deju mūzikas apvienojumu, kas noteikti derēs gan atskaņošanai radio stacijās, gan deju klubos. Pēc pāris sarunās kopā pavadītām stundām secinājām, ka esam uz viena viļņa un izlēmām, ka nākotnē vajadzētu uztaisīt kādu kopīgu dziesmu. Te nu tā ir! “Deja Vu” ir enerģiska, gaisīga, vasarīga un lipīga - dziesma, kas piestāvēs gan radio ēteram, gan karstām pludmales ballītēm un lieliem festivāliem.”

Jāpiebilst, ka šis ir jau trešais mūsu dīdžeja starptautiskais singls šogad, un “ir aizdomas, ka ne pēdējais, jo tapšanas procesā ir vēl vairāki interesanti projekti,” stāsta [Ex] da Bass.