Piektdiena, 17.maijs

redeem Dailis, Herberts, Umberts

arrow_right_alt Izklaide

Miks Galvanovskis ar jaunu singlu izsludina lielkoncertu “Palladium”

© Publicitātes foto

Enerģiskais mūziķis Miks Galvanovskis savās aktivitātēs vienmēr izpaudies ar vērienu – arī koncertu viņš nav nolēmis sarīkot šur tur, bet uzreiz koncertzālē “Palladium”!

Šonedēļ kā Mika Galvanovska pieteikums gaidāmajam koncertam “Bohēmas dienasgrāmata”, kas 20. aprīlī notiks koncertzālē “Palladium”, klajā laists jauns singls ar skarbu nosaukumu “Stulbā sirdsapziņa”. Miks arī tās videoklipā mauc pēc pilnas programmas - skaistas (un ļoti trūcīgi ģērbtas) sievietes gultā, cigarete zobos, viskija pudele rokā utt., savukārt pati dziesma ir skarba rokbalāde ar plēsonīgu vokālu.

“Dziesma “Stulbā sirdsapziņa”, gluži kā drīzumā gaidāmais albums, ir par manu dzīvi ar spilgto bohēmas piesitienu, grūtajām izvēlēm un brīžiem, kas atspoguļo rūgto izlaidības pēcgaršu. Dziesmā tiek skaidrotas attiecības, kas vienmēr izvēršas vienā scenārijā - lielceļā uz nekurieni,” stāsta Miks. “Bieži vien ir sanācis satikt dzīvē cilvēkus, kuru dēļ sirsniņa uz brīdi notirpst, bet arī tā sajūta pagaist ātri vien. Dziesmas galvenais uzsvars ir par to, ka, lai arī kā negribētos nevienu sāpināt, dienas beigās diemžēl tas ir neizbēgami.”

Šo dziesmas zemtekstu video attēlojis arī režisors un operators Elvis Lācis, ar kuru Miks sadarbojas ne pirmo reizi - abu kopdarbā radīti jau vairāki ekscentriski videoklipi. “Ideja ir vienkārša - parādīt iekšējo cīņu ar sevi un neveiksmīgas mīlestības meklēšanu,” skaidro Elvis Lācis. “Klips ir nedaudz divdomīgs, bet jebkurš to var rezonēt ar sevi. Mēs visi esam piedzīvojuši toksiskas attiecības, kuras, šķiet, padara mūs labākus, bet beigu beigās nekā. Gribam, lai otrs cilvēks saprot mūs no neveiksmīga mājiena, bet sirdsapziņas dēļ vienkārši nevaram atzīt, ka nebūs pa ceļam.”