© Publicitātes foto

Būsim godīgas, ikviena no mums kaut reizi dzīvē ir sapņojusi par acu skatienu, kas liktu atskatīties ne tikai stiprā dzimuma pārstāvjiem, bet arī daiļā.

Skropstu tuša, kas ir noturīga, uzacu želeja, kas nostiprina uzacis, acu ēnas, kas spēj radīt - gan dabisku izskatu, gan krāšņu meikapu, acu laineris, kas ar absolūtu vieglumu uzzīmēs perfektas, vilinošas un kārdinošas līnijas. Sapnis, ne?

Taču mums ir labas ziņas! Tas viss ir iespējams, pateicoties DOUGLAS kolekcijai. Pārliecinies pati.

Acu ēnas

Publicitātes foto

Douglas Make Up Mono Eyeshadow Glittery no DOUGLAS kolekcijas apvieno greznu tekstūru ar intensīvu pārklājumu. Acu ēnas rada mirdzošu meikapu, un tās ir obligātas stilīgam izskatam.

Ar savu parocīgo iepakojumu tas ir lielisks skaistumkopšanas aksesuārs, atrodoties ceļā.

Neatkarīgi no tā, vai paredzēts dabiskam grimam ikdienā vai krāšņam izskatam - ar acu ēnām jūs varat likt acis uzmanības centrā.

Skropstu tuša

Publicitātes foto

Neatvairāmas skropstas dažās sekundēs? Garantēts ar Douglas Make Up Lash Curve Extra Curl & Lifting skropstu tuša, ūdensizturīga no DOUGLAS kolekcijas. Tā padara katru skropstu neticami garu.

Novatoriskā, īpaši izliektā birstīte atdala skropstas un rada vēdekļa izskatu.

Formula ir ūdensizturīga un nodrošina drošu noturību un apjomu. Garantēts elpu aizraujošs acu izskats.

Uzacu želeja

Publicitātes foto

Lieciet savas uzacis uzmanības centrā ar 24H Brow Control Clear Setting uzacu želeju. Birstītes uzmavas un plakanās malas atvieglo vieglās un caurspīdīgās gēla tekstūras uzklāšanu.

Jaudīgais gēls nodrošina dabisku un īpaši izteiktu izkatu līdz pat 24 stundām. Obligāts piederums skaistām uzacīm.

Acu laineris

Publicitātes foto

Douglas Make Up 24H Eyeliner Ultra Intense Waterproof ir ļoti efektīvs acu laineris, kas akcentē acu kontūru vienā vilcienā. Spilgti pigmenti un ūdensnecaurlaidīga tekstūra garantē, ka efekts saglabāsies 24 stundas un izturēs visas ikdienas aktivitātes.

Matēts efekts un ļoti dziļa melna krāsa ar īpaši noturīgu un ūdensizturīgu tekstūru - lai jūsu acis būtu krāšņas visas dienas garumā.

Īpaši izstrādāts, lai katru reizi sniegtu precīzu un gludu acu līniju. Uzklājiet intensīvo krāsas tekstūru ar elastīgu un ļoti precīzu aplikatoru, kas sasniedz acu kaktiņu un ar absolūtu vieglumu uzzīmē perfektas, vilinošas līnijas.

Acu ēnas

Publicitātes foto

Ar Douglas Make Up Liquid Eye Glow no DOUGLAS kolekcijas piešķiriet savam grimam aizraujošu efektu.

Šķidrās acu ēnas pārsteidz ar pigmentētu formulu, kas rada metālisku nokrāsu un noturas līdz pat 12 stundām.

To ir viegli uzklāt ar aplikatoru, kas liek acīm skaisti mirdzēt. Jūs varat uzlabot jebkura grima izskatu.

Uzdod sev interesējošo jautājumu NRA Dzīvesstila ekspertiem, sūtot to uz e-pastu: dzivesstils@nra.lv