Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Vakara Ziņas \ Šovbizness

"O!Kartes akadēmija" pārsteigumu sagādā dziedošais policists

© Lauris Vīksne F64

Jaunajā LNT šovā «O!Kartes akadēmija» divpadsmit jaunieši uzsākuši cīņu par iespēju trīs mēnešus mācīties Londonas «Tech Music School».

Pirmajā raidījumā lielākās skatītāju un žūrijas simpātijas izpelnījās 20 gadu vecais policists no Ogres Nikolajs Puzikovs.

Dziedošā policista Nikolaja Puzikova gaitām sekoja arī kolēģi no policijas. «Viņš ir paņēmis sev likumā pienākošos atvaļinājumu un ar dziedāšanu nodarbojas no darba brīvajā laikā. Viņa skatuves gaitas nekādā veidā neietekmē puiša profesionālo darbību policijā, tieši otrādi – piešķir šai profesijai pozitīvu noskaņu,» »VZ« pauda Rīgas reģiona pārvaldes Preses un sabiedrisko attiecību sektora vadītāja Sigita Pildava. «Es personīgi šovus vispār neskatos, taču, cik zinu, puiša kolēģi svētdienas vakarā sekoja Nikolaja gaitām un priecājās par viņa uzvaru,» piebilda Pildava.

Puzikovs jau piedalījies TV3 šovā «Koru kari», dziedot Olgas Rajeckas Lielvārdes Violetajā korī. «Man negribas neko prognozēt, bet pēc pirmā raidījuma varu teikt, ka man ļoti patika, kā uzstājās Nikolajs. Tomēr trīs mēnešu laikā viss vēl var mainīties,» »VZ« teica Rajecka.